Skandal u Turskoj - srpskom golmanu navijači Fenera razbili glavu! (FOTO)

16.03.2023

21:37

0

Autor: A. Š.

Sevilja uspela u Istanbulu da odbrani prednost iz prvog meča uz veliki incident i povredu Dmitrovića. Dalje idu Junajted, Fejnord i Juve

Skandal u Turskoj - srpskom golmanu navijači Fenera razbili glavu! (FOTO)
Lekari ukazuju pomoć Dmitroviću u Istanbulu - Copyright Tanjug/AP Photo

Ponovo je srpski golman Marko Dmitrović bio u centru skandala sa navijačima protivničkog tima. Samo 20-ak dana pošto ga je mučki, s leđa, napao huligan PSV, reprezentativac Orlova ponovo je doživeo veliku neprijatnost na meču Lige Evrope.

Sevilja je gostovala u Istanbulu i protiv Fenerbahčea je uspela da odbrani prednost iz prvog meča (2:0, 0:1), ali je ceo duel ostao u senci incidenta u kojem je srpskom golmanu neodgovorni pojedinac razbio glavu pogodivši ga upaljačem.

Meč je u 58. minutu morao da bude prekinut, pošto je Dmitrovićeva glava bila krvava usled povrede, koju su lekari gostujućeg tima morali da rešavaju ušivanjem na licu mesta. Uprkos svemu, srpski čuvar mreže je stisnuo zube, odigrao meč do kraja i na kraju sa saigračima proslavio plasman u četvrtfinale drugog po jačini UEFA klupskog takmičenja.

Tamo će im se pridružiti Juventus, koji je u Frajburgu savladao istoimeni domaći tim (ukupno 3:0) uz golove Dušana Vlahovića (penal, 45+1) i Kijeze (90+5).

Mančester junajteda je posle pobede nad Betisom 1:0 takođe obezbedio nastavak takmičenja (5:1 ukupno), kao i Fejnord, koji je demonstrirao je silu i pobedio Šahtjor 7:1 na domaćem terenu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike