Posle skandaloznog napada na Srbina! Oglasio se i PSV čija zabrana nije sprečila huliganski čin!

24.02.2023

15:27

0

Autor: D. N.

Kako je navedeno i policija je pokrenula istragu

Posle skandaloznog napada na Srbina! Oglasio se i PSV čija zabrana nije sprečila huliganski čin!
Marko Dmitrović obara huligana koji ga je napao - Copyright Tanjug/AP Photo/Peter Dejong

Tokom utakmice između PSV-a i Sevilje dogodio se veliki incident, pošto je navijač domaćina upao na teren i napao golmana španskog tima, Marka Dmitrovića.

Čuvar mreže Sevilje, kao i reprezentacije Srbije čak je uspeo i da savlada napadača. Dan nakon incidenta se oglasio i holandski klub.

- PSV snažno osuđuje incident kada je muškarac upao na teren i sukobio se sa golmanom. Pomenuta osoba je već imao zabranu dolaska na stadion - navedeno je u klupskom saopštenju, a zatim se oglasio i Marsel Brands, generalni menadžer "filipsovaca".

- Ovo nisu stvari za koje se zalažemo. Osećamo sramotu i nema mesta za ovakvo ponašanje. Konsultovaćemo se kako da unapredimo sistem zabrane. Sve navijačke grupe koje su bodrile ekipu sinoć jednoglasno su se ogradile od sramotnog upada - objasnio je Brands.

Na sajtu PSV-a je takođe opisano kako je uljez upao na teren i udario golmana Sevilje. Srpski internacionalac Marko Dmitrović ga je oborio pre nego što je došlo obezbeđenje koje ga je i predalo policiji.

Kako je rečeno, PSV trenutno čeka ishod istrage policije i ukoliko je potrebno obezbediće i finansijsku nadoknadu.

Inače, meč je završen pobedom PSV-a od 2:0, ali je u osminu finala Lige Evrope prošla Sevilja koja u prvom meču slavila sa 3:0. Tako će u osmini finala igrati protiv Fenerbahčea.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike