Pogba danas puni 30 godina, a priča se o kraju karijere! Šta je sledeći potez slavnog Francuza!

15.03.2023

06:30

0

Autor: G. F.

Fudbaler Juventusa ponovo povređen, sledi nova duža pauza što se čelnicima Juventusa nimalo ne sviđa

Pogba danas puni 30 godina, a priča se o kraju karijere! Šta je sledeći potez slavnog Francuza!
Pol Pogba - Copyright Profimedia

Na današnji dan 1993. godine rođen je francuski fudbaler Pol Pogba. Ispisao je fine stranice istorije fudbala, ali je mogao i više. Bez dileme.

Sada sa napunjenih 30 nalazi se u Juventusu, a njegovo stanje je takvo da su sve glasnije priče o završetku karijere.

Što zbog povreda, što zbog neodgovornosti, neozbiljnog pristupa obavezama... Postavlja se pitanje šta je sledeći potez čuvenog Francuza. Naravno, pita se mnogo i Juventus, ali se čini da Stara dama gubi strpljenje i da tu "više nema sreće".

Nova povreda butnog mišića, zbog koje će pauzirati najmanje tri nedelje, samo je nastavak loše priče. Od povratka u torinski klub Pogba je već jednom završio na operaciji, potpuno ispadanje iz forme bilo je prirodni sled stvari, a pre samo nekoliko dana odstranjen je iz tima zbog kašnjenja na trening. Sve u svemu odigrao je dve utakmice za Juve u ovom mandatu, a to je predaleko od očekivanog.

Karijera Pola Pogbe je kada se gledaju samo statistički podaci zaista impozantna. Sa reprezentacijom Francuske bio je prvak sveta, osvojio je i Ligu nacija, te bio vicešampion Evrope.

Igrajući za Mančester junajted osvojio je Premijer ligu i dva Liga kupa Engleske, dok je kao član Juventusa stigao do dva Kupa, tri Superkupa i četiri titule šampiona Italije.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike