Pobeda ne sme da nas zavara, nadam se da je ovo pokretač: Duljaj zadovoljan reakcijom igrača - Posle dugo vremena su uživali u fudbalu

12.03.2023

20:54

0

Autor: A. S.

"Ono što sam već rekao, uvek je sve bilo u njihovim glavama, a kvalitet nijednog trenutka nije bio sporan"

Pobeda ne sme da nas zavara, nadam se da je ovo pokretač: Duljaj zadovoljan reakcijom igrača - Posle dugo vremena su uživali u fudbalu
Igor Duljaj - Copyright FK Partizan/M. Todorović

Fudbaleri Partizana su konačno presekli crni niz i upisali pobedu na gostovanju u Lučanima, nad ekipom Mladosti sa 3:0. To je ujedno i prva pobeda Igora Duljaja od momenta kako je preuzeo klupu crno-belih.

Nakon meča u Lučanima, Partizan je ostao na drugoj poziciji i odoleva naletima Čukaričkog i TSC-a, a Duljaju se dopada energija koju je video kod svojih igrača.

- Mogu da budem zadovoljan, prvo sa igrom, naravno i rezultat je mnogo bitan. Postići tri gola protiv Mladosti koja je uvek neugodna, posebno na ovom terenu, nije lako. Ono što mene raduje je da su igrači ispunili ono što se traži, bili su dosta agresivni na terenu i na kraju krajeva videlo se da su uživali u fudbalu posle dužeg vremena. Nadam se da je ovo početak povratka samopouzdanja - izjavio je Duljaj za TV Arenasport.

Prvo i drugo poluvreme u Lučanima bili su totalno drugačiji, a Duljaj je imao šta da doda i o boljoj igri u nastavku meča.

- Bili smo agresivni tokom čitavog meča, u drugom poluvremenu smo pokazali da možemo da igramo kao tim. Ono što sam već rekao, uvek je sve bilo u njihovim glavama, a kvalitet nijednog trenutka nije bio sporan. Kao i u životu, dešavaju se usponi i padovi. Nadam se da je ovo danas samo jedan pokretač ka boljem. Naravno, ništa još nije gotovo, ima još mnogo da se igra. Jedna pobeda ne sme da nas zavara, moramo samo još jače da radimo - završio je Duljaj.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike