Dibala je baš ljut na Juventus i više neće da ćuti: Imaju sve manje vremena, tužiću ih!

03.03.2023

15:57

0

Autor: A. Š.

Argentinski reprezentativac razočaran ponašanjem Stare dame koja mu duguje ne baš zanemarljivu svotu novca

Dibala je baš ljut na Juventus i više neće da ćuti: Imaju sve manje vremena, tužiću ih!
Paulo Dibala - Copyright Profimedia/Federico Tardito/Insidefoto

Pokušavaju odgovorni ljudi u Juventusu na sve načine da zamaskiraju, očigledno nimalo prijatnu, situaciju na „Alijanc stadionu“. Posle još jednog skandala sa finansijskim malverazcijama, zbog kojih je Alegrijevom timu oduzeto 15 bodova, a rukovodstvo na čelu sa gazdom Anjelijem podnelo kolektivne ostavke, Vlahović i drugovi upali su u rezultatsku krizu, iz koje se polako vraćaju i pokušavaju da uhvate priključak u borbi za izlazak na evropsku scenu.

Ipak, mira u crno-belom delu Torina nema. Tek što je situacija malo počela da se smiruje i da se misli navijača ponovo usresređuju na teren, novu buru izazvao je Paolo Dibala. I to samo nekoliko dana pre susreta njegove Rome i kluba čiji je dres nosio do prošle sezone.

Argentinski reprezentativac otkrio je da mu je Stara dama ostala dužna ne baš zanemarljivu svotu novca i da će uskoro pravdu morati da potraži sudskim putem, jer iz Juventusa nema povratnu informaciju i njihovim planovima za izmirivanje duga.

- Juventus mi duguje skoro četiri miliona evra za plate iz 2021. godine. Poslednji rok za uplatu im je početak aprila, ako se to ne dogodi moji advokati će pokrenuti tužbu i prisilnu naplatu dugovanja. Sve vreme pokušavam da izbegnem taj scenario, ali vremena je sve manje i iz Juventusa ne reaguju – rekao je za „Gazetu delo Sport“ razočarani Dibala.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike