Jeziv krik Samčovića obeležio meč, podrška stiže sa svih strana: Mlad je, biće još jači, kad se vrati!

03.03.2023

09:53

0

Autor: A. S.

Povreda golmana Mladosti zaledila je Lučane

Jeziv krik Samčovića obeležio meč, podrška stiže sa svih strana: Mlad je, biće još jači, kad se vrati!
Željko Samčović - Copyright MN Press

Fudbaleri Čukaričkog su u proteklom kolu Superlige upisali važnu pobedu nad ekipom Mladosti iz Lučana, golom Luke Stojanovića u 88. minutu, ali je ovaj susret obeležila jeziva povreda mladog golmana Lučanaca, Željka Samčovića.

Čuvar mreže Brđana, iskusni Nemanja Belić sprečio je iznenađenje odbranom penala u 55. minutu, a nakon meča je odmah uputio poruku podrške mladom kolegi iz suprotnog tabora.

- Još jednom bih iskoristio priliku da pružim podršku kolegi na golu Mladosti, Željku Samčoviću. Zaista je to scena koja je obeležila meč i svima nam je krivo zbog teške povrede prvotimca lučanske ekipe. Poslao sam mu poruku odmah posle meča, mlad je, izdržaće i biće još jači i bolji kad se bude vratio na teren – kazao je Belić i potom se dotakao meča:

- Šest godina sam u klubu, pre ovoga smo samo jednom pobedili Mladost, u onoj ludoj utakmici, kad je bilo 4:3. I tada je Luka Stojanović odlučio pobednika, takođe u finišu. Uvek je bilo tvrdo protiv njih, Lučanci su prepoznatljivi po tom stilu, niko ne može lako da im odnese bodove. Iskreno, čak i da smo uzeli bod, ne bi bila tragedija, ali s obzirom na naše ambicije, zadovoljava nas samo pobeda. Ima još mnogo da se igra, tek nas čekaju borbe u plej-ofu, svaki bod će biti bitan.

Čukarički nema vremena za odmor, već u nedelju dočekuju ekipu Radnika, koja je dobroj formi i čini sve kako bi ostali u ligi.

- Svaka će utakmica biti teška, baš kao što je to bio slučaj u duelima protiv Radničkog ili Kolubare na našem terenu. Očekujem isto tako težak zadatak protiv Radnika. Surduličani imaju svoj cilj, takođe im je vrlo bitna utakmica. Po mom mišljenju, najbolje su se pojačali u odnosu na sve ekipe u Superligi tokom zimskog prelaznog roka, doveli su nekoliko kvalitetnih igrača, među njima i povratnike iz Evrope.

Bonus  video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike