Grobari imaju poruku za derbi! I kada krene sve po zlu, i kada loša Uprava je tu! (FOTO)

02.03.2023

22:51

0

Autor: A. Š.

Navijači Partizana na utakmici košarkaša napravili uvertiru za najveću utakmicu srpskog fudbala

Grobari imaju poruku za derbi! I kada krene sve po zlu, i kada loša Uprava je tu! (FOTO)
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Navijači Partizana imali su večeras priliku da se raduju izuzetno važnoj pobedi košarkaša crno-belih protiv Albe, s kojom su napravili još jedan korak ka plasmanu u plej-of Evrolige.

Sjajna igra, pogotovo u drugom poluvremenu, totalno je razgalila Grobare, koji su još jednom do poslednjeg mesta ispunili Arenu, pa su u momentima radosti zbog izdanja izabranika Željka Obradovića iskoristili priliku i da naprave uvertiru za predstojeći večiti derbi.

Podsetimo, najveća utakmica srpskog fudbala igra se u petak od 19 časova na stadionu „Rajko Mitić“ (TV Arena sport Premium1), pa su najvatrenije pristalice Partizana jednom parolom uputile poziv svim ljubiteljima crno-belih boja da dođu u Zvezdinu kuću i pruže podršku fudbalerima kluba iz Humske.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

- I kada krene sve po zlu, i kada loša Uprava je tu! Svi u rupu! – napisali su Grobari na transparentima, jasno aludirajući da ni loša forma Uroševića i drugova, ni katastrofalno stanje u klubu ne bi trebalo da budu prepreka da se podrže fudbaleri i novi trener Igor Duljaj, koji će debitovati na klupi Partizana.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike