Cirkus! Predsednik kluba pljuje navijače, trener podneo ostavku i preporučio svog prethodnika (VIDEO)

26.02.2023

10:43

0

Autor: P.K.

A sve posle jedne utakmice, ovo je stvarno previše

Cirkus! Predsednik kluba pljuje navijače, trener podneo ostavku i preporučio svog prethodnika (VIDEO)
Predsednik Ternane u sukobu s navijačima - Copyright Printscreen/Twitter/Gazzismo

Kakav haos u Italiji! Dok se u Seriji A stvari odvijaju očekivanoklub Ternana iz Serije B ostao je bez trenera, pošto je trener podneo ostavku, savetovao klub da vrate njegovog prethodnika, a onda je predsednik kluba priznao da je pljuvao navijače!

Pravi cirkus, nema se kako drugačije opisati. Sve je otišlo dođavola kada je Ternana izgubila kod kuće 2:1 od Čitadele, što je klub ostavilo na 34 boda, na bezbednom od opasne zone.

Čim je sudija odsvirao kraj, trener Aurelio Andreacoli podneo je ostavku. On je imenovan pre nepuna tri meseca, 2. decembra prošle godine i vodio je tim u 12 mečeva, ostvarivši tri pobede, tri remija i šest poraza.

Poruku o odlasku medijima je preneo predsednik Stefano Bandeki.

- Andreacoli je fudbalski čovek i on misli da ne treba da nastavlja da radi sa prosekom od jednog boda po utakmici. Timovima treba nekad "šok terapija" i on mi je rekao da je ovo jedna od takvih situacija. Da sam ja on, ne bih odlazio. Rekao mi je i da je Kristijano Lukareli čuda činio sa ovim timom i savetovao mi je da ga vratim. Moraću da razmislim o tome.

Ipak, novinare je zanimao sukob sa navijačima, što je i snimljeno:

 

 

- Istina je, pljuvao sam navijače. Ali su oni pljuvali mene prvi. Ja možda i jesam hrišćanin, ali ne mogu da okrenem drugi obraz. Ja donosim novac u ovaj klub i zbog toga me pljuju, tako da su navijači ti koji treba da promene stav.

Šta reći više?

Lukareli je inače vodio klub od avgusta 2020. do novembra 2022. Ove sezone je pre odlaska imao učinak od šest pobeda, četiri remija i četiri poraza pre nego što je otpušten.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike