Mihajlović otkrio u direktnom TV prenosu šta je desetkovalo ekipu Đenove

29.09.2020

05:38 >> 07:43

0

Srbin saopštio da tim Đenove ima 14 zaraženih, a mediji saznaju da se van stroja nalazi 11 igrača i tri člana stručnog štaba

Mihajlović otkrio u direktnom TV prenosu šta je desetkovalo ekipu Đenove
Copyright Tanjug/Filippo Rubin/LaPresse via AP

Srpski stručnjak na klupi Bolonje, Siniša Mihajlović posle pobede njegove ekpe nad Parmom izašao je sa zastrašujućim podatkom: čak 14 igrača Đenove bilo je pozitivno na testu za koronavirus!

Ovo je Srbin saopštio u mikrofon Skaj sporta odmah po odsviranom kraju meča sa “mlekadžijama”:

-Četranest pozitivnih u Đenovi je mnogo. Ne kažem da je to zabrinjavajuća situacija, ali 14 u jednom timu je mnogo.  Ovde u Italiji se ozbiljnije shvata korona nego u drugim zemljama. Smatraju vas pozitivnim i kad ste pod malim virusnim opterećenjem kao što je to bio moj slučaj. Zato sam mogao izaći ranije iz karantina. Međutim, sigurno će doći do problema u Đenovi. Sad razumem zašto su primili šest golova od Napolija, samo se nadam da u Napoliju sada nema zaraženih. Mi smo igrali protiv Milana koji su imali Duartea i Ibru među zaraženima, ali nama ništa nije falilo – rekao je Mihajlović.

Prognoza narednih dana mora da zabrinjava sve:

-Tako nešto smo mogli očekivati dolaskom hladnih dana. Zato moramo biti vrlo oprezni i preduzimati sve mere predostrožnosti.

Prema izvorima italijanskih medija u Đenovi je zaraženo 11 fudbalera i tri člana stručnog štaba. Imena zaraženih nisu objavljena u prvom momentu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike