Novi huliganski pir Grobara i Delija – nesrećni Moldavci će dugo pamtiti dolazak u Beograd!

22.02.2023

22:55

0

Na dva različita kraja grada, navijači Zvezde i Partizana pretukli inostrane državljane

Novi huliganski pir Grobara i Delija – nesrećni Moldavci će dugo pamtiti dolazak u Beograd!
Ilustracija - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana i Šerifa u četvrtak (18.45, TV Arena sport Premium1) će na stadionu u Humskoj odigrati revanš meč uvodne runde nokaut faze Lige konferencija, a taj meč imao je krvavi uvod na dva različita kraja grada.

Kako pišu beogradski mediji, najpre je, prema tvrdnjama očevidaca, oko 20.45 nekoliko osoba sa obelžjima Crvene zvezde kod severne tribine stadiona „Rajko Mitić“ napalo i pretuklo jednog državljanina Moldavije i jednog Rusije.

- Jedan napadnuti muškarac ima povredu glave dok je drugom rasečena usna. Ne zna se kojim povodom su se njih dvojica zatekli u blizini stadiona i da li je u pitanju navijački obračun – izvestio je „Informer“.

Samo 15-ak minuta kasnije u Bulevaru oslobođenja dogodio se još jedan incident. „Alo“ piše da je desetak navijača Šerifa presrela i pretukla grupa navijača Partizana, koja je navodno unapred planirala ovaj napad, posle kojeg su prolaznici pozvali policiju i hitnu pomoć.

- Navijači Šerifa nisu imali nikakva obeležja i krenuli su u prodavnicu. Na parking su ih sačekali, kako sumnjamo, navijači Partizana i jednostavno pretukli. Dvojca gostiju je sa povredama prevezeno na VMA gde im se ukazuje pomoć. Njihovi drugovi prošli su sa lakšim povredama i bili su više uplašeni, ali su odbili medicinsku pomoć. Pregledani su snimci svih nadzornih kamera i imamo indicije ko su vinovnici tuče pa se za njima traga. U istragu su uključene i kolege iz javnog reda i mira koji imaju više iskustva sa navijačkim grupama – rekao je izvor za „Alo“. 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer, Alo

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike