Dejo o gubitku Mihe: Kad kaže Bina "Za junacima se ne plače", ne slažem se! Ja sam otišao u sobu i plakao

18.02.2023

13:51

0

Autor: D. P.

Savićevićeva kratka ispovest povodom smrti saigrača iz šampionskih dana

Dejo o gubitku Mihe: Kad kaže Bina "Za junacima se ne plače", ne slažem se! Ja sam otišao u sobu i plakao
Copyright MN Press

Legendarni Dejan Savićević ispričao je u emisiji "Mojih Top11" da ga je vest o smrti Siniše Mihajlovića zatekla u Kataru na Svetskom prvenstvu i da se tada zatvorio u sobu kako bi na miru isplakao suze za izgubljenim drugom.

Savićević je kartku ispovest povodom smrti saigrača iz šampionskih dana u Zvezdi započeo posle pitanja koga bi u njegovom idealnom timu postavio na poziciju levog štopera:

- Levi štoper? Miha. Za sva vremena... I ovo je stvarno velika tuga, koja se desila i ja iskreno nisam mogao da verujem da se neće izboriti. Ja sam mislio čak da se on u jednom momentu izlečio, kad je počeo da vodi, video sam da počela je i kosa i brada da mu raste ali ovo drugi put kad sam dobio informaciju da nema spasa... - rekao je Savićević i nastavio:

- Da kažem, kad kaže Bina "Za junacima se ne plače", tu se ne bih složio. I to je ono što me najviše srce boli za njiim jer je on bio čovek. Ja znam kolicini je pomogao. Kaže Bina ne plače se, ja sam u Kataru plakao. U sobi, nije me gledao niko. Ne zbog igračkih nego zbog ljudskih kvaliteta - dodao je on.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike