PSŽ je izgubio bitku, ali ne i rat! Mbape ide u Minhen da bi pobedio!

15.02.2023

12:30

0

Autor: G. F.

Bajern slavio u Parizu sa 1:0, revanš je 8. marta u Nemačkoj

PSŽ je izgubio bitku, ali ne i rat! Mbape ide u Minhen da bi pobedio!
Kilijan Mbape - Copyright Profimedia/Matthieu Mirville/DPPI

Počela je eliminaciona faza Lige šampiona, a pored pobede Milana nad Totenhemom kod kuće videli smo i trijumf gostiju u Parizu. Bajern je slavio minimalnu pobedu golom bivšeg igrača PSŽ Kingslija Komana.

Napadač skupog tima iz Pariza Kilijan Mbape ni ne pomišlja na eliminaciju i pored nepovoljnog rezultata. Naprotiv, veruje da će njegov tim nastaviti takmičenje u Ligi šampiona.

- Moramo da pogledamo dešavanja na kraju utakmice. Nismo bili u dobroj poziciji, ali smo uspeli da im napravimo probleme. Pokazali smo da smo opasni. Idemo u Minhen da obezbedimo plasman u četvrtfinale, za to smo krvavo radili svaki dan! Neće Bajernu biti lako - poručio je Mbape.

Veru i nadu nije izgubio ni trener Kristof Galtije, kome se polako "ljulja klupa". Pod njegovom komandom tim je vezao tri poraza, a to im se nije desilo više od godinu dana.

- Jesmo razočarani, ali znamo da posle prve utakmice niko nije prošao dalje niti ispao. Revanš je za tri nedelje, nadam se da ćemo biti svežiji i kompletni. Nadam se i da ćemo proći dalje, verujem da možemo da slavimo u Minhenu!

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike