Fer potez Tadićevog kritičara! Spasio Srbina velike nevolje i negativnih komentara

14.02.2023

11:11

0

Autor: D. P.

Bivši as holandskog fudbala Vesli Snajder poslednjih meseci stalno je odapinjao otrovne komentare u pravcu Dušana Tadića

Fer potez Tadićevog kritičara! Spasio Srbina velike nevolje i negativnih komentara
tadic snajder - Copyright MN Press/Profimedia

Vesli Snajder zna za fer igru!

Iako ga nije štedeo u komentarima poslednjih meseci bivši as Ajaksa, Reala i Intera, objasnio je turskim medijima zašto jedino Dušan tadić nije nosio kapitensku traku posvećenu žrtvama katastrofalnog zemljotresa u Turskoj i Siriji.

- Svi kapiteni timova u Holandiji nosili su kapitenske trake za zemljotres u Turskoj i Siriji. Osim kapitena Ajaksa Dušana Tadića. Ovo nije Tadićeva odluka! Uprava Ajaksa nije htela to da se nosi - rekao je Snajder, koji je bio svojevremeno igrač i Galatasaraja.

Snajder nije ovde zastao kada je reč o komentarima na račun srpskog reprezentativca. Posle dužeg vremena imao je i nekoliko lepih reči za njegovu partiju protiv RKC. Promena je u tome što je novi trener Hejtinga prebacio Tadića sa krila u sredinu, približivši ga špicu, tako da je odatle efikasniji i više uključen u igru.

Profimedia
Dirk Kajt i Vesli Snajder

- Mislim da je funkcionalan u ovoj ulozi. To više nije moguće sa krila. Pogotovo u ovom meču protiv RKC bio je važan. Uvek je bio igri i uključen kod golova. U drugom poluvremenu Brobi je kratko igrao sa njim i tada RKC više nije znao kako da se brani. To je Tadićeva snaga. Sve pohvale za njega, jer on to može.

Endi van der Mejde, koji je takođe učestvovao u istoj emisiji, nasmejao se kod Snajderovih pohvala, jer za razliku od njega, on misli da je Tadić koristan i kada je u lošoj formi.

- Ima najviše asistencija u Ajaksu. Na mnogim utakmicama je davao asistencije i golove. Veoma je jak u špicu. Uvek je bio važan za Ajaks, čak i u najgorem periodu. Uvek je bio za tim.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike