Možda bi Tadić mogao da se vrati u Vojvodinu! Ako ga u Holandiji ne cene, na Karađorđu mu spremaju i funkciju!

09.02.2023

16:29

0

Autor: A. S.

Otišao je prerano da bi ostavio veći trag

Možda bi Tadić mogao da se vrati u Vojvodinu! Ako ga u Holandiji ne cene, na Karađorđu mu spremaju i funkciju!
Dušan Tadić - Copyright MN Press

Dušan Tadić je proteklih meseci na konstantnom udaru u Holandiji, da ne pruža dovoljno u dresu Ajaksa i ne zadovoljava potrebe tima. Legenda holandskog fudbala, Vesli Snajder sve češće javno proziva kapitena Srbije i Ajaksa, čak je jednom prilikom i napomenuo da bi bolje bilo da napusti klub, a sada se pojavio i klub koji je spreman da sarađuje.

Predsednik Vojvodine, Dragoljub Zbiljić, razgovarao je za italijanske medije o Siniši Mihajloviću i tom prilikom, došao do zaključka da bi karijeru u Novom Sadu mogao da završi Dušan Tadić.

Zbiljić je istakao da je kapiten reprezentacije Srbije karijeru započeo upravo u Voši.

- Dušan Tadić je počeo karijeru kod nas. Otišao je prerano da bi ostavio veći trag. Možda bi na kraju karijere mogao da nam pomogne da osvojimo titulu. Bili bismo oduševljeni da ga vratimo nazad i da mu zatim ponudimo i neku rukovodeću ulogu u klubu. Da, govorimo o kapitenu Ajaksa i reprezentazcije Srbije. Svaka ideja koja je njemu zanimljiva, odgovaraće i nama - rekao je Zbiljić.

Predsednik novosadskog velikana je istakao da je cilj kluba da ponovo slave titulu, koju su poslednji put osvojili baš kada je Siniša Mijalović igrao na Karađorđu.

- Prvo, hvala Crvenoj zvezdi što je organizovala emotivnu ceremoniju sa nama. Možda mlađi ne znaju, ali Miha je prvi profesionalni ugovor potpisao sa Vojvodinom i 1989. nas vodio do titule prvaka države. On je legenda kluba i svetskog fudbala, lider koji je ostavio dubok trag - kazao je Zbiljić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike