Zvezda odredila cenu karata za Čukarički uz istorijski detalj! Prvi put u prodaji ulaznice za tribinu "Siniša Mihajlović"!

14.02.2023

05:55

0

Autor: A. Š.

Crveno-beli i "brđani" će mali gradski derbi igrati u subotu od 15 časova na stadionu "Rajko Mitić"

Zvezda odredila cenu karata za Čukarički uz istorijski detalj! Prvi put u prodaji ulaznice za tribinu "Siniša Mihajlović"!
Navijači Crvene zvezde - Copyright MN Press

Posle blagog štucanja na početku prolećnog dela Superlige Srbije, Zvezda se ekspresno vratila na dvocifrenu prednost u odnosu na najvećeg rivala u borbi za šampionski tron, Partizan. Crveno-beli su minulog vikenda demonstrirali silu protiv Voždovca i tako poslali navijačima najbolju pozivnicu za još jedan mali gradski derbi.

Naredne subote na stadion „Rajko Mitić“ (15.00) stiže Čukarički, a rukovodstvo srpskog prvaka već je odredilo cenu ulaznica za taj duel, uz jedan istorijski detalj – prvi put će se na blagajnama naći ulaznice za tribinu "Siniša Mihajlović".

Kupovina ulaznica počeće "onlajn" putem od danas na linku OVDE (start od 12 časova), a od petka do početka utakmice navijači će moći da ih kupe i na blagajnama „Marakane“ od 10 do 18 časova, odnosno u subotu od 10 časova do početka meča.

Cene ulaznica su:

Sever: 400 dinara
Istok: 600 dinara
Zapad: 800 dinara
Tribina Siniša Mihajlović: 1.200 dinara
VIP 1: 2.500 dinara
VIP 2: 2.500 dinara
VIP Galerija: 4.000 dinara

Izabranici Miloša Milojevića osokoljeni nakon ubedljive pobede protiv Voždovca (0:6) u predstojećem kolu dočekuju ekipu sa Banovog brda. Za brojne uspehe od starta sezone je zaslužna i armija zaljubljenika u crveno-bele boje, koja je na svakom meču, bilo da je reč o gostovanju ili Marakani, davala vetar u leđa našim prvotimcima. Važno je da tako bude i do kraja sezone, na svakoj od predstojećih utakmica, jer je svaka od njih finale. Ovim putem vas pozivamo da obezbedite svoju kartu, i još jednom budete dvanaesti igrač našim momcima u narednim izazovima - stoji u saopštenju Zvezde.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike