Predsednik Zvezde posle pet potpisa na Marakani! Sada sve zavisi od vas! (FOTO)

13.02.2023

15:26

0

Autor: D. N.

Na stadionu "Rajko Mitić" organizovana i promocija igrača među kojima ima i reprezentativaca

Predsednik Zvezde posle pet potpisa na Marakani! Sada sve zavisi od vas! (FOTO)
Svetozar Mijailović i Mitar Mrkela - Copyright MN Press

Novi potpisi u Crvenoj zvezdi. Predsednik kluba iz Ljutice Bogdana Svetozar Mijailović je bio prisutan prilikom ozvaničenja saradnje sa mladim fudbalerima. Ugovore su produžila dva fudbalera, dok su se tri talentovana omladinca po prvi put i zvanično obavezala na vernost.

Ugovore su produžili: Stefan Miladinović (2005, krilni napadač) i Mateja Radonjić (2005, ofanzivni vezni), momci koji su i jesenas nastupali za omladinsku selekciju. Miladinović je na 19 mečeva postigao pet golova i upisao pet asistencija, dok je Radonjić na 16 mečeva pogodio pet puta i tri puta iskreirao

Novi fudbaleri su: Nikola Ćebić (2004, štoper), Dragan Miranović (2005, defanzivni vezni) i Nenad Krivokapić (2005, krilni napadač).

Ćebić je u Zvezdu stigao iz banjalučkog Sport Tima, Miranović iz Zete, a Krivokapić iz podgoričke Budućnosti. Ćebić je reprezentativac Bosne i Hercegovine, dok druga dvojica nastupaju za Crnu Goru.

- Budućim, a sada već omladinskim asovima koji potpisuju prvi profesionalni ugovor želim da im to bude samo jedan u nizu onih koje će sklopiti, a dvojici momaka koji produžuju ugovore da kažem da su na pravom putu, čim su stručnjaci prepoznali potrebu da nastavimo saradnju u dosta ozbiljnijem odnosu prema obevezama koje će oni imati u njihovom daljem fudbalskom usavršavanju.

Pošto stručnjaci u ovom trenutku nisu prisutni, o tim profesionalnim obavezama su vam dovoljno oni govorili, a ja bih samo hteo da kažem da ste na početku, da je fudbal ozbiljna i teška stvar, da se mora mnogo učiti i zalagati da bi se došlo do cilja, ato je da se od fudbala kao zanimanja može ozbiljno i dobro živeti.

Čovek mora uvek da uči, ali ne samo fudbalski. Jedno je naučiti tu igru i posvetiti se njoj, ali da bi se i u toj igri uspelo, momci morate raditi na sebi, obrazovanju i usavršavanju, jer život nije jednoznačan i sva druga znanja su potrebna da bi čovek normalno u budućnosti mogao da postiže ono što svaki od nas želi. Da se uključi u život na način koji će omogućiti da ima svoje potomstvo sutra, da formira svoju porodicu i da kroz taj sportski život poznavajući i druge veštine nastavi da živi i radi, ne samo u fudbalu, već i drugim lepim stvarima koje život nosi.

Međutim sve zavisi od vas, u godinama ste kad vam je porodica glavna podrška, oni su u vas uložili mnogo i žele vam da u ovom poslu, za koji ste se opredelili i uspete. Slušajte njih, učitelje, trenere. Jer svaki uspeh koji vi postignete značiće puno i trenerima, zato žele da od vas stvore najbolje moguće, da biste sutra zaigrali seniorski fudbal, za šta ste se i sami opredelili, želim vam da u tome uspete - kazao je Mijailović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike