Zvezda pobedila, ali Milojević nije bio 100% zadovoljan! Nije lako igrati i sarađivati sa nestrukturiranim igračem

11.02.2023

17:04

0

Autor: D. N.

Pričao je šef struke crveno-belih i o Aleksu Vigu koji je dao i prvenac

Zvezda pobedila, ali Milojević nije bio 100% zadovoljan! Nije lako igrati i sarađivati sa nestrukturiranim igračem
Miloš Milojević u utakmici Voždovac - Crvena zvezda - Copyright MN Press

Pobeda Crvene zvezde nad Voždovcem je bila ubedljiva, a jedan od strelaca u trijumfu od 6:0 bio je i Osman Bukari. Nakon meča, šef stručnog štaba Miloš Milojević komentarisao je meč, a na konferenciji je bio nešto opširniji.

Tada je spomenuo i Bukarija i novajliju Aleksa Viga, koji je takođe bio strelac.

- Nije lako igrati i sarađivati sa Bukarijem koji je nestrukturiran igrač. Vigo se tu uklopio i dobro popunjava "half-spejsove".

Ja sam po prirodi umeren u svemu, ne mislim da nekoga posle dve utakmice treba dizati u nebesa... Nekada vam jednostavno odgovara krilo protiv koga igrate.. Imam nesanice ko da igra na desnom beku, Vigo je dobar igrač, Nikolić, ne zaboravite da imamo i Gobeljića - kazao je Milojević uz kratak komentar činjenice da su golove dala šestorica igrača, ali ne i Aleksandar Pešić, koji je doduše iznudio penal. 

- I dalje verujem da imamo jako dobra dva, tri špica, uključujući tu i Jovana Mijatovića. Kada Pešić i Rakonjac uđu u formu to će tek biti dobro i golovi će doći - dodao je šef struke prvaka Srbije koji će u narednom kolu igrati protiv Čukaričkog.

- Svesni smo da je rival ostao rano sa desetoricom i da nam je to olakšalo posao. Ali mi smo od starta bili agresivni, stajalo dobro iza lopte. Treba ponavljati ovakve stvari iz nedelje u nedelju. Ne preterujemo kada pobeđujemo i ne plačemo kada je drugačije. To je fudbal, nekad vam da nekada vam uzme, ali ako radite dobro 15, 16, 17 kola, sve dođe na svoje - zaključio je Milojević.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike