Trebalo je da Vidić prvo dođe u Zvezdu! Bivši saigrač o Nemanjinoj kandidaturi!

13.02.2023

11:26

0

Autor: 24sedam

- Veliko ime, možemo dugo da govorimo o njemu, ali da li je to dovoljno za funkciju predsednika FSS? - pita se funkcioner crveno-belih

Trebalo je da Vidić prvo dođe u Zvezdu! Bivši saigrač o Nemanjinoj kandidaturi!
Saša Ilić i Nemanja Vidić - Copyright MN Press

Nemanja Vidić se u subotu i zvanično kandidovao za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, a stigle su i prve reakcije. Posle iskusnog trenera Dragana Okuke, oglasio se i Dragan Mladenović koji je nekada i igrao sa Vidićem.

Aktuelni direktor Omladinske škole Crvene zvezde smatra da je Vidić trebalo prvo da dođe u klub.

- Zvezda će sigurno stati iza najboljeg rešenja za srpski fudbal. Vidić jeste Zvezdin bivši igrač i kao takav, trebalo je prvo da dođe u klub, da razgovara s ljudima i da se nađe najbolje rešenje.

Nemanja je veliko ime, možemo dugo da govorimo o njemu, ali da li je to dovoljno za funkciju predsednika FSS? Mislim da nije. Ako mene lično pitate i ako dođe do toga Vidić ili Dragan Džajić, moj odgovor je - apsolutno Džajić, zbog velikog iskustva, koje Vidić nema - kazao je Mladenović za Mozzart sport.

MN Press
 

Izbori su zakazani za 14. mart, a za sada je samo nekadašnji kapiten Crvene zvezde i Mančester junajteda predao kandidaturu. Spekuliše se i o imenu Branislava Nedimovića, bivšeg ministra poljoprivrede u Vladi Republike Srbije.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike