Situacija je nikad teža, navijači poštedite Partizan: Mijailović savetovao fudbalere kako da prebole poraz od Mladosti

12.02.2023

13:51

0

Autor: A. S.

Meč sa Šerifom dolazi u nikad gorem trenutku po crno-bele

Situacija je nikad teža, navijači poštedite Partizan: Mijailović savetovao fudbalere kako da prebole poraz od Mladosti
Ostoja Mijailović - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana juče su na svom terenu doživeli jedan od težih poraza u domaćem šampionatu. Gotovo da se ni oni stariji navijači ne sećaju kada su crno-beli poraženi sa 4:0 i to još od ekipe koja se bori za opstanak u šampionatu, ali novosadska Mladost GAT je u subotu to uspela.

Navijači su i dalje šokirani, Partizan je sve dalje od borbe za titulu, a povodom tog poraza oglasio se i predsednik Jugoslovenskog sportskog društva, Ostoja Mijailović.

- Situacija je dovoljno teška, rekao bih nikad teža, ali ne treba ja dodatno da je otežavam. I ranije sam pričao na temu fudbalskog kluba, ne bih da se ponavljam. Sada bi trebalo da se oglase oni koji su duže vreme tamo, verovatno su i kompetentniji, iako sam ja predsednik Jugoslovenskog sportskog društva - rekao je Ostoja Mijailović za Kurir.

Poraz dodatno dobija na snazi, jer dolazi u teškom trenutku po Partizan, samo četiri dana pred meč šesnaestine finala Lige konferencije sa Šerifom.

- Mogu samo da se nadam i verujem da će momci uspeti da se izdignu i odigraju dobro protiv Šerifa u Ligi konferencije. Treba da, bez obzira na unutrašnja dešavanja u klubu, pokažu neku reakciju posle svega, iako evropski meč dolazi za nekoliko dana. Treba da shvate da igraju i za sebe, svoju reputaciju i budućnost. Svi oni žive od fudbala, ako budu igrali kako treba, zarađivaće bolje. Poručujem i navijačima Partizana da poštede fudbalere u ovom trenutku, a za druge, kako god. Momci treba da se pripreme za Šerif koliko mogu u ovom trenutku - zaključio je Mijailović.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike