Brazilci kontaktirali Halihodžića, ali Anćelotija ne ostavljaju na miru! Italijan tvrdi da ostaje u Madridu dok ga ne oteraju

12.02.2023

12:28

0

Autor: A. S.

Saga oko novog selektora petostrukog svetskog šampiona se nastavlja

Brazilci kontaktirali Halihodžića, ali Anćelotija ne ostavljaju na miru! Italijan tvrdi da ostaje u Madridu dok ga ne oteraju
Karlo Anćeloti - Copyright AP Photo/Fermin Rodriguez

Potraga Brazilaca za novim selektorom, uzburkala je trenersku planetu. Dugo je prva želja petostrukog šampiona sveta bio Žoze Murinjo, a nakon što ih je Portugalac "odjavio", okrenuli su se Karlu Anćelotiju.

Međutim, ni Italijan nije oran za saradnju, više puta je prethodnih dana u medijima isticao kako je on trener Real Madrida, pa su se Brazilci na kraju okrenuli Vahidu Halihodžiću, koga su i kontaktira.

Ipak, nova izjava Anćelotija, ponovo je uzburkala strasti.

- Ne idem iz Madrida osim ako me ne oteraju. Nikada nisam imao nameru da preuzmem reprezentaciju Brazila, to su bile dezinformacije - rekao je Anćeloti nakon osvajanja nove titule klupskog svetskog šampiona.

Real je u Maroku bio bolji od ekipe Al Hilal sa 5:3, a Italijan je istakao kako je srećan što se u Madrid vraća sa novim trofejom.

- To smo morali da uradimo, mnogo sam srećan. To je važna titula za sve u Madridu. To će da bude podsticaj da se dobro pripremimo za nastavak sezone, pošto nam je potrebno dosta samopouzdanja. Imali smo fantastičnu atmosferu u Rabatu. Dobro smo se proveli u Maroku, vraćamo se kući sa trofejom, što je najvažnije - dodao je Anćeloti.

Kraljevski klub se sada okreće mečevima u La Ligi, gde slede okršaji sa ekipom Elčea, pa potom i Osasunom, a zatim veliki evropski derbi u osmini finala Lige šampiona, sa Liverpulom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike