Mesto selektora Brazila je popunjeno!? Legenda iz regiona potvrdila kontakt!

11.02.2023

13:01

0

Autor: A. S.

Maroko je odveo na Mundijal, sa petostrukim šampionima mu je nebo granica

Mesto selektora Brazila je popunjeno!? Legenda iz regiona potvrdila kontakt!
Halihodžić sa fudbalerima Maroka - Copyright Profimedia

Selektorsko mesto Brazila interesantno je od momenta kada je Tite podneo ostavku posle eliminacije u četvrtfinalu Svetskog prvenstva.

Najzanimljivije ime među kandidatima bio je Žoze Murinjo, a nakon što je Portugalac demantovao glasine, pre nekoliko dana se pojavila informacija da će to ipak biti Karlo Anćeloti.

Ipak, ni Italijan nije oran da menja sredinu, a jedini koji je priznao da je došlo do razgovora jeste bosanskohercegovački trener Vahid Halihodžić.

On je u razgovoru za Avaz.ba priznao da je došlo do kontakta.

- Istina, jutros sam dobio poziv. Uspostavljen je prvi kontakt. Šta će dalje biti ne znam. Sve treba precizirati, konkretizovati - rekao je Halihodžić i dodao:

- U prethodnom periodu sam dobio pozive desetak nacionalnih selekcija. Razmišljam šta je najbolje uraditi. Što se tiče Brazila, verovatno će se sledeće nedelje znati više.

Nema sumnje da je Halilhodžića preporučio dobar posao sa selekcijom Maroka, koju je odveo na šampionat sveta, međutim, nije se nadmetao u Kataru, jer je podneo ostavku pre Mundijala, zbog sukoba sa zvezdama tima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike