Zvezda za Ligu Evrope igra na istom terenu gde je ispala od Omonije: Degeneka to ne brine, ima jasnu poruku za navijače

30.09.2020

16:42 >> 16:55

0

Autor: N. St.

Defanzivac crveno-belih veruje u uspeh

Zvezda za Ligu Evrope igra na istom terenu gde je ispala od Omonije: Degeneka to ne brine, ima jasnu poruku za navijače
Copyright MN Press

Crvena zvezda će sutra od 19 časova odmeriti snage sa jermenskim Araratom u okviru plej-ofa za ulazak u grupnu fazu Lige Evrope, a svestan važnosti utakmice je naš defanzivac Miloš Degenek.

Na korak do Lige Evrope. Da bi se našli u evropskom takmičenju fudbaleri Crvene zvezde moraće u četvrtak na Kipru da savladaju jermenski Ararat (19.00).

O toj utakmici je pričao Miloš Degenek.

– Očekuje nas težak meč, ali svesni smo da nam pobeda donosi još jedno učešće u evropskim takmičenjima, četvrto u nizu. Bio bi to veliki uspeh za nas, stručni štab, navijače i klub. Daćemo sve od sebe da ostvarimo naš cilj i da se srećni vratimo sa Kipra – rekao je Degenek.

Ističe da trijumfi u domaćem šampionatu protiv Voždovca (6:0) i Mladosti (4:0) mogu da budu podstrek.

– Sve to nam daje na samopouzdanju, ali velika je razlika između domaćeg šampionata i Evrope. Prija što smo postligli deset pogodaka, a da nismo primili gol. Bilo bi dobro da nastavimo u tom maniru i u Nikoziji – da dajemo golove, a da Borjanova mreža ostane netaknuta.

Meč će se odigrati na istom stadionu na kojem su nedavno igrali protiv Omonije i ispali u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

– Poznat nam je ovaj teren. Oni su domaćini na papiru, ali će meč biti održan na Kipru. Gde god da se igra, nama je svejedno, jer znamo koji je naš cilj. Igrali smo sa Omonijom ovde, bilo bi bolje da smo pobedili, ali šta je tu je. Imamo priliku za popravni – završio je Degenek.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike