Ima li kraja?! Snajder se nameračio na Tadića, traži da ga izbace iz tima!

28.01.2023

09:58

0

Autor: A. S.

Holanđanin se pretplatio na kritike

Ima li kraja?! Snajder se nameračio na Tadića, traži da ga izbace iz tima!
Dušan Tadić - Copyright Tanjug/AP

Čuveni holandski fudbaler Vesli Snajder baš ne uspeva da sakrije koliko ne simpatiše kapitena reprezentacije Srbije i Ajaksa, Dušana Tadića.

Gotovo da nijedan javni nastup nekadašnjeg reprezentativca iz zemlje lala nije prošao, a da nije kritikovao ulogu Tadića u Ajaksu. Sad je otišao kork dalje i apelovao na klub da moraju da pronađu način kako da odstrane srpskog vezistu, ali i ne samo njega.

- Mora iz tima da se izbaci Tadić. To je pod broj jedan! Druga stvar je da se Besiju da karta u jednom smeru, da se vrati tamo odakle je i došao - rekao je Snajder prilikom gostovanja u emisiji Veronika ofsajd.

Jasno je da Ajaksu ne ide ove sezone, tačnije od odlaska Erika ten Haga, a Snajder se trudi da pronađe rešenje. Pored Tadića i Besija, ne odgovaraju mu ni Alvarez, kao ni Sančez.

- Nisam fan Alvareza. Prošle nedelje sam rekao nešto i za Sančeza. Na društvenim mrežama su mi inboksi puni Meksikanaca koji nisu srećni zbog mojih komentara. Ne znam da li se utakmice Ajaksa prenose u toj zemlji, ali valjda mogu da pogledaju i vide da su oba igrača užasna.

U međuvremenu, Ajaks je ponovo ostao bez trenera. Holanđani su uručili otkaz Alfredu Šrojderu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike