Poznati svi učesnici Lige šampiona

30.09.2020

21:10 >> 21:27

0

Autor: N. St.

Rešene su sve dileme oko elitnog takmičenja

Poznati svi učesnici Lige šampiona
Copyright Tanjug/Henning Bagger/Ritzau Scanpix via AP

Klupko se odmotalo u potpunosti. Poznata su i poslednja tri tima koja će se naći u glavnom žrebu Lige šampiona.

To su Midjtiland, Krasnodar i Salcburg.

Najzanimljivije je bilo u duelu PAOK-a i Krasnodara u Grčkoj. Domaći tim je znao da im je pobeda dovoljna za prolaz jer su dali gol u prvom meču (2:1), ali je nisu ostvarili. Na terenu su bila dvojica Živkovića, Andrija i golman Živko.

Na kraju su morali da čestitaju ruskom timu koji je pobedio identičnim rezultatom (2:1). Prvo je Mikalidis u 73. minutu užasnom intervencijom matirao sopstvenog golmana i napravio velike probleme svom timu. El Kaduri je četiri minuta kasnije poravnao rezultat što je značilo da će PAOK morati sve karte da baci na napad. Umesto šanse za to, u prvom napadu posle izjednačenja je Vilhena šutirao, lopta se od stative odbila, defanzivci domaćina su bili „ukopani“, a Kabelji nije bilo teško da zatrese praznu mrežu.

Salcburg je bio siguran u Austriji (3:1). Daka je pogodio već u 16. minutu, da bi Karzijev u 30. poravnao rezultat.  Sudija Feliks Brih, koji je dobro poznat srpskoj javnosti, je u četvrtom minutu nadoknade prvog dela pokazao na „belu tačku“, sa klupe gostiju su protestovali pa je arbitar isključio trenera Donisa. Soboslaj je bio siguran izvođač, da bi Daka svojim drugim pogotkom u 68. minutu rešio svaku dilemu.

Midjitland je posle preokreta bio bolji od Slavije iz Praga – 4:1 (0:1). Gosti su poveli preko Olajnika u trećem minutu i imali su vođstvo sve do 65. minuta. Kaba je tada izjednačio, da bi Šolc sa penala doneo prednost domaćinu. Gosti su krenuli u napad, a to su kaznili Onjeka i Drejer u samoj završnici.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike