Novakova "hejterka" obrnula ploču: Australijanka iznenadila svojom prognozom za Srbina

08.02.2023

10:50

0

Autor: D. P.

Australijanka, bivša prva igračica u dubl konkurenciji veruje da će novim generacijama igrača biti teško da dostignu Đokovića

Novakova "hejterka" obrnula ploču: Australijanka iznenadila svojom prognozom za Srbina
Novak Đoković - Copyright AP Photo/Ng Han Guan

Bivša najbolja teniserka sveta među dubl igračicama, Australijanka Rene Stabs veruje da će Srbin Novak Đoković do kraja karijere osvojiti 28 grend slem turnira.

- Mislim da će Novak Đoković do penzije imati 28 grend slemova. I to će mu dati prednost u odnosu na ostale tenisere. Morate da shvatite da je on favorit gde god da igra, posebno na teškim grend slem turnirima ili na Vimbldonu - kaže Stabsova i dodaje:

 

 

- Mislim da Novak može da osvoji još par titula na Vimbldonu. Znam da će biti jako teško to učiniti sa mladim momcima kao što su Alkaraz, Rune i drugi koji počinju da veruju u sebe. U slučaju Alkaraza, sigurno, jer je on već osvojio grend slem - rekla je Stabs u svom podkastu.

 

 

Ovakvo predviđanje Stabsove možda će iznenaditi sve one dobro upućene u teniske prilike, budući da je Australijanka tokom turnira u Melburnu bila često veoma oštra u komentarima o Đokoviću.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike