Brazilac podseća Engleze na 2014. godinu i pita se da li Liverpulu pripada titula!

07.02.2023

08:43

0

Autor: D. P.

Objava Premijer lige o istrazi protiv Mančester sitija pokrenula medijsku lavinu u Engleskoj

Brazilac podseća Engleze na 2014. godinu i pita se da li Liverpulu pripada titula!
Copyright Profimedia

Bivši fudbaler Liverpula, Lukas Leiva, koji je dres crvenih nosio jednu deceniju od 2007. do 2017. godine, zapitao se na Tviteru da li je on od juče šampion Engleske, iako tokom svog boravka na Enfildu nije imao čast da podigne trofej Premijer lige.

Brazilac je reagovao na objavu vođstva lige da je Mančester siti u periodu od 2009. do 2018. godine napravio 100 kršenja finansijskog fer-pleja, zbog čega javnost u Engleskoj spekuliše da će biti rigorozno kažnjen.

- Da li sam ja šampion Engleske? Da li to znači da žele njihovu titulu nazad? „Ne, samo pitam, zbunjen sam - napisao je ironično Leiva. 

Više je nego očigledno da Leiva podseća na trku Liverpula i Mančester sitija iz 2013/14 sezone kada su "građani" došli do naslova.

Crveni su te sezone dugo bili lideri, a na kraju sezone izgubili su kod kuće od Čelsija (0:2) da bi nekoliko dana kasnije remizirali protiv Kristal Palasa (3:3) posle vođstva 0:3.  Tim je tada vodio Brendan Rodžers, a "redsi" su tada jurili svoju prvu titulu prvaka Engleske od osvojene 1990. godine.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike