Malinovski zagrlio Rusa Golovina, pa se izvinio Ukrajini

31.01.2023

06:54

0

Autor: 24sedam

Ruslan Malinovski morao da se pravda zbog pozdrava sa Aleksandrom Golovinom

Malinovski zagrlio Rusa Golovina, pa se izvinio Ukrajini
Copyright Printscreen/Twitter

Ukrajinski vezista i igrač Marseja Ruslan Malinovski izvinio se svojim sunarodnicima što je zagrlio ruskog vezistu Monaka Aleksandra Golovina posle meča 20. kola Lige 1 koji je završen rezultatom 1:1.

Malinovski kaže da se sve desilo mahinalno:

- Želim da se izvinim Ukrajincima zbog odgovora na gest igrača Monaka. Razumem da bi bilo bolje da ga zaobiđem, ali desilo se da mi je prišao i pozdravio. Posle utakmice svi igrači se rukuju jedni sa drugima, a ja sam to uradio čisto mehanički - kaže Malinovski i dodaje:

- Razumem koliko je ovo važno za vas u ovom trenutku, ali ova mržnja zbog pogrešnog poteza izaziva kod mene neprijatna osećanja i sumnje u vašu iskrenost kada mi pišete reči podrške. U pojedinačnom sportu, ne bih čak ni izašao da igram protiv ruskog sportiste, jer u potpunosti podržavam uklanjanje Rusa sa međunarodnih takmičenja - napisao je Malinovski na društvenim mrežama.

Koliko je bilo slučajnosti i mehaničkog ponašanja u pozdravu Malinovskog možete da procenite ako pogledate video. Postavio ga je jedan ukrajinski navijač, koji nije spreman da oprosti ovo grljenje:

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike