Zdjelar hvali Partizan i očekuje uspešno proleće Valjka!

27.01.2023

18:27

0

Autor: A. Š.

Iskusni vezista moskovskog CSKA nije igrao protiv nekadašnjih saigrača

Zdjelar hvali Partizan i očekuje uspešno proleće Valjka!
Saša Zdjelar - Copyright Printscreen/TV Arena sport

Partizan je porazom okončao pripreme u Turskoj. U duelu sa bratskim CSKA iz Moskve, izabranici Gordana Petrića poklekli su u nadoknadi vremena (2:1), a duel je sa klupe „armejaca“ pratio nekadašnji kapiten „valjka“ Saša Zdjelar.

- Prijateljska utakmica, između dva bratska kluba. Dobra utakmica, prava provera za obe ekipe. Pobedili smo, iako sam u jednom trenutku rekao da je dobro da ostane 1:1. Svi su izašli zdravi, to je najvažnije za Partizan, a mi imamo još da treniramo, dugo smo još ovde – bile su prve impresije Zdjelara u izjavi za TV „Arena sport“.

Iskusni vezista odradio je prvih šest meseci u moskovskom velikanu.

- Početak, kao i svaki, je veoma težak. Trebalo je malo vremena da se naviknem na drugi život, drugu zemlju i ligu. Brzo sam se adaptirao, u klubu su me brzo prihvatili, stručni štab i navijači. Veoma sam zadovoljan kako stvari funkcionišu i nadam se da ću u budućnosti nastaviti da idem napred.

Priznao je nekadašnji mladi reprezentativac da prati svaku utakmicu crno-belih.

- Partizan je za mene uvek Partizan. Počeo je sezonu na malo lošiji način, onda su se promenile neke stvari, ekipa se podigla. U Evropi su napravili veliki iskorak, prošli tešku grupu. Igrali su dobro na dva fronta, očekuje ih težak deo prvenstva, ali ja im želim svu sreću i da na kraju slave.

Na kraju, Zdjelar je poručio da je povratak u klub iz Humske za njega uvek opcija, ali ne u ovom trenutku.

- Imam puno planova. Želim da što više pokažem u CSKA, da napravim svoje ime, kao što sam to uradio u Partizanu. Voleo bih jednom da se vratim, ali trenutno imam neke druge ciljeve. Želim da vidim koliko mogu da ih dostignem – kazao je Saša Zdjelar.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike