I u Superligi ima dobrih igrača! Kapiten "orlova" blista posle preokreta za pobedu! (FOTO, VIDEO)

26.01.2023

11:51

0

Autor: D. N.

U prijateljskom meču naš nacionalni tim slavio sa 2:1

I u Superligi ima dobrih igrača! Kapiten "orlova" blista posle preokreta za pobedu! (FOTO, VIDEO)
Veljko SImić u utakmici protiv SAD - Copyright MN Press

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je Sjedinjene Američke Države u prijateljskoj utakmicu odigranoj u Los Anđelesu. Rezultat je bio 2:1 u korist "orlova" selektora Dragana Stojkovića Piksija, a strelci su bili Luka Ilić i Veljko Simić.

- Pokazali smo se u dobrom svetlu i odigrali smo kvalitetnu utakmicu. Predstavili smo našu zemlju na jedan dobar način i pokazali da u našoj ligi ima kvalitetnih igrača - rekao je Simić koji je na ovom meču nosio kapitensku traku.

- Lepo je pobediti posle preokreta. Pored kvaliteta, pokazali smo i karakter. Nismo pali posle primljenog gola i mislim da je to zbog toga slika kompletna. Prelepo veče za mene, nositi kapitensku traku i dati gol za pobedu. Hvala navijačima na podršci - dodao je Simić, član Vojvodine.

Kada je izašao iz igre, traku je preuzeo Dejan Joveljić, svojevrsni domaćin pošto igra u MLS ekipi iz "grada anđela".

- Svaka pobeda znači, znao sam da će momci da daju maksimum. U timu smo imali igrače od 19, 20 godina. Pokazali su kako se bori za ovaj grb. Dobro su iskoristili šansu, a uspeli smo da se dignemo posle primljenog gola. Nema srećnije osobe od mene.

Znam da ću se ponosno vratiti u klub. Velika je čast i odgovornost nositi kapitensku traku. Nadam se da ću narednim utakmicama biti deo tima - naveo je Joveljić, a prenosi sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Srpski fudbaler Luka Ilić je izjavio da su se naši reprezentativci dobro pokazali na meču u Los Anđelesu.

- Dobro smo igrali, pošto smo prvi put zajedno. Mislim da smo svi srećni i zadovoljni. Dali smo sve od sebe i zaslužili smo pobedu - naveo je Ilić, igrač TSC-a.

Sada sledi povratak u Srbiju i poslednje pripreme za nastavak sezone u Superligi. Podsetimo, ova selekcija je bila sastavljena uglavnom od igrača koji igraju u srpskom šampionatu, a bila su i tri fudbalera iz MLS-a.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike