Aleksandar Stanojević računa na inat crno-belih legionara u dresu Metalca

02.10.2020

12:38 >> 13:59

0

Više od pola ekipe iz Gornjeg Milanovca poteklo u mlađim kategorijama Partizana

Aleksandar Stanojević računa na inat crno-belih legionara u dresu Metalca
Copyright MN Press

Trener Partizana Aleksandar Stanojević očekuje tešku utakmicu protiv Metalca u Gornjem Milanovcu (subota 3. oktobar, 18.00, Arenasport 1), baš iz razloga što je nekoliko fudbalera igrački prohodalo na Teleoptiku, ali su na kraju ostali bez šanse da se dokažu u prvom timu.  Crno-beli se posle promena na čelu stručnog štaba nalaze u seriji od tri pobede, sa istim zaostatkom za Crvenom zvezdom od šest bodova.

-Mi nismo u situaciji da razmišljamo o konkurenciji. Naš prvi zadatak je da popravimo sebe, da poboljšamo pojedine stvari u igri, pa tek onda možemo pričati o rivalima – rekao je Stanojević.

Metalac će biti novo važno iskušenje za njegovu ekipu. U timu iz Gornjeg Milanovca mogu da nastupe nekoliko igrača iz omladinskog pogona crno-belih: bekovi Filip Antonijević i Jovan Vlalukin, štoper Bojan Mlađović vezni igrači Milan Jokić, Igor Maksimović, Miloš Milosavljević, Stefan Đurić i Jovan Kokir i napadač Savo Arambašić. Ekipu sa klupe vodi Žarko Lazetić i pomoćnik Dražen Bolić.

-Prirodno je da svi ti igrači pokažu najbolje što mogu protiv nas. Oni nisu na pozjamicama, već su raskinuti ugovor , tako da će dati sve od sebe da pobede i dokažu se protiv nas. Gledali smo dovoljno njihovih utakmica. Nikog ne bih posebno izdvajao iz njihovog tima.

Holenderov otac za 24 sedam pred dolazak u Partizan

Tim će doživeti male izmene. Moguća pomeranja nalaže mala povreda Umara Sadika, ali i dešavanja u zavrnšnici prelaznog roka. Filip Holender je već stigao u Humsku, a Stanojević očekuje još lepih vesti tokom petka i subote.

Filip Holender je došao, mislim da smo s njim mnogo dobili, jer opokriva nekoliko pozicija u napadu, a u 3-5-2 sistemu koji igra selekcije Mađarske pokriva celu levu poziciju. Dobili smo širinu izbora njegovim dolaskom, videćemo gde ćemo ga najviše koristiti. Šteta je što ga neću imati na ovoj pauzi, budući da je na spisku selektora Mađarske, ali zato ćemo nastaviti da ga gledamo preko tv ekrana.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike