Superligaški remi u Beleku: TSC čvrst i neugodan, Partizan bez dodatnog ubrzanja

23.01.2023

10:22

0

Autor: D. P.

Crno-beli tim danas igra dve utakmice, program otvara meč sa TSC, za popodne zakazan duel sa bečkom Austrijom

Superligaški remi u Beleku: TSC čvrst i neugodan, Partizan bez dodatnog ubrzanja
Copyright FK Partizan

Fudbaleri Partizana odigrali su 1:1 protiv TSC u četvrtom pripremnom meču u turskom Beleku. Gol za crno-bele postigao je Urošević iz slobodnog udarca u 31. minutu, a izjednačenje je došlo u 58. minutu preko Kuveljića.

Trener Gordan Petrić izvršio je samo dve izmene, budući da će sa drugim sastavom popodne odigrati još jednu proveru i to protiv bečke Austrije.

Ovakav tok je imala utakmica u Beleku

90. minut - Kraj

82. minut - Jevremović u solo akciji, ušao je u "unutra" sa desne strane kako bi levicom šutirao, to se i desilo posle jednog dobrog driblinga, ali šut nije bio precizan.

76. minut - Dugo i lepo kombinovanje crno-belih, Belić je pokušao da pronađe Pavlovića, ali su rivali izbacili loptu u korner. Vezni igrači slabo "popunjavaju" šesnaesterac, zato se retko centrira jer je tamo Pavlović uglavnom sam između dvojice, nekad i trojice igrača TSC.

69. minut - Izlazi Menig, ulazi Jevremović. Dijabate se seli na levu stranu.

68. minut - Ratkov je na zemlji, Vujačiće je intervenisao ispred njega, usput ga je nehotice rukom udario po nosu ,pa doktori sad zaustavljaju krvarenje. Da postoji VAR sistem ovo bi sgurno bio penal za TSC.

62. minut - Petrović izašao, ušao Stjepanović, pomeriće se Andrade napred, dok će Belić i mladi Stjepanović zaigrati kao zadnji vezni. Odlična partija 19-godišnjeg Petrovića, odigrao je na odgovornoj poziciji u veznom redu iza Pavlovića, nije grešio, ali ga stariji saigrači nisu previše koristili u igri.

58. minut - GOOOL, izjednačnje 1:1. Period mnogo bolje igre crno-belih, potpuna kontrola i onda kod prvog prelaska centra TSC dolazi do izjednačenja preko Kuveljića - 1:1. Cvetković je sa desnog krila gađao prvu stativu, gde je bio vezni igrač njegove ekipe kome nije bilo teško da pogodi.

51. minut - Prve varnice, Kuveljić je laktom u lice udario Dijabatea, igrač iz Malija je pao na zemlju i sada mu se ukazuje pomoć. Izgleda kao da je to bio udarac u oko, Dijabate izlazi sa terena, ali očekuje se njegov povratak. Partizan nastavlja sa desetoricom, Petrović je lepo sačuvao loptu odložio za Belića, čiji dugi pas nazad u kazneni prostor hvata Vujačića u ofsajdu.

48. minut - Brzi napad TSC po levom krilu završen intervencijom Lukača.

46. minut - Nastavlja se utakmica, Partizan golom Uroševića vodi 1:0.

45. minut - Poluvreme!

42. minut - Urošević još jednom oprobava levicu iz daljine, golman TSC Ilić na mestu.

41. minut - Pavlović loše zahvata centaršut meniga sa levog krila, bila je to odlična prilika.

37. minut - Živkovićev skraćeni korner završen direktnim udarcem na gol, bez rezultata.

31. minut - GOOOL, Urošević iz slobodnog udarca! Fenomenalan pogodak!

25. minut - Opet Đakovac iz daljine, Lukač brani paradom u desni ugao.

22. minut - Period kada se malo toga zanimljivog dešava. Uglavnom borba na sredini, s tim da Partizan konačno nalazi odgovor za pritisak TSC. Lopta ide brže, traži se od bekova da više ulaze u sredinu i učestvuju u igri.

14. minut - Još jedna velika šansa za Đakovca posle duge lopte Cvetkovića, opalio je iz prve i fijuknulo je za malo preko prečke.

12. minut - Živkovićev korner na prvu stativu, Saničanin glavom preko gola.

9. minut - Partizan prinuđen da previše igra na svojoj polovini, pritisak TSC na loptu odmah od Lukačevog prostora, u tom kombinovanju iz poslednje linije ne ide siguran pas, a tim iz Bačke Topole još nije iskoristio šansu da povede.

7. minut - Odlična prilika za TSC nakon što je Belić izgubio loptu u svom kaznenom prostoru. Vukić je šutirao, Lukač odbranio udarac iz neposredne blizine.

4. minut - Intervencija Lukača posle šuta Đakovca sa oko 18 metara. Korner za TSC , izveo ga je Cvetković, Vujačić je otklonio opasnost.

2. minut - Odmah prva prilika za Partizan, Menig je prošao po levom krilu, Pavlović je propustiop loptu do Dijabatea koji sa 11 metaram malo ukoso sa desne strane po zemlji, slabo šutira na gol.

1. minut - Počelo je!

Fudbaleri Partizana danas dve utakmice.

Prva na programu je provera sa sa ekipom TSC, a kasnije popodne sa potpuno drugi timom igraće se meč sa bečkom Austrijom.

Tim Gordana Petrića igrao je dosad protiv Univerzitatee iz Krajove (1:1), Ahmata (3:1) i Mladosti iz Lučana (2:2).

BLOG UŽIVO

08.46 - Tim Partizana: Lukač, Živković, Vujačić, Saičanin, Urošević, Belić, Andrade, Dijabate, Menig, Petrović, Pavlović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike