Partizanovi klinci blistaju! Već igraju za voljeni klub, a golovi su samo novi podstrek!

20.01.2023

18:50

0

Autor: D. N.

Crno-beli na pripremama odigrali nerešeno protiv Mladosti

Partizanovi klinci blistaju! Već igraju za voljeni klub, a golovi su samo novi podstrek!
Fudbaleri Partizana - Copyright FK Partizan/Miroslav Todorović

Mihajlo Ilić i Janko Jevremović bili su strelci za Partizan u utakmici na pripremama u Turskoj. Protivnik ekipe Gordana Petrića bila je lučanska Mladost, a na kraju je bilo 2:2.

Prvi gol za crno-bele dao je Ilić.

- Bila mi je baš velika čast da postignem prvenac za voljeni tim, to je najlepši osećaj posle debija za Partizan. Bila je ovo zahtevna utakmica za sve nas, pogotovo u drugom poluvremenu, gde smo bili sa igračem manje. Ali i sa 10 igrača u polju smo uspeli da izjednačimo.

Zbog Ćićkove povrede (Mihajlo Petković), morali smo da improvizujemo u odbrani pa su se Vanja Vlahović i Đole Petrović spuštali da pomognu i na kraju smo nekako uspeli i da izjednačimo - kazao je Ilić koji se privikava na rad sa starijima.

- Verovatno nam nedostaju sigurnost i iskustvo koje još nismo dovoljno stekli, ali tu su stariji igrači da nam pomognu u tome. Polako se svi privikavamo i pripremamo za taj sledeći korak. Gol je definitivno motivacija da nastavim.

I sa igračem manje, crno-beli se nisu predavali, a nagrada je stigla u 75. minutu kada je Jevremović postigao gol za izjednačenje i time postavio konačan rezultat utakmice.

- Drugo poluvreme je bilo mnogo teže jer se Petković povredio već na početku drugog poluvremena, pa smo igrali sa igračem manje do kraja.

Dosta smo istrčali, borili se, dali sve od sebe, drugi gol je nagrada koju smo, mislim, zaslužili. Ipak, sa igračem manje, zaista je bilo teško izdržati jak ritam utakmice - zaključio je Jevremović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike