Pogodila ga Mihajlovićeva, a onda i Vijalijeva smrt! Konte razmišlja o povratku u Italiju

23.01.2023

05:50

0

Autor: 24sedam

Ne zna se šta će biti sa menadžerom Totenhema

Pogodila ga Mihajlovićeva, a onda i Vijalijeva smrt! Konte razmišlja o povratku u Italiju
Antonio Konte - Copyright Tanjug/Andrew Matthews/PA via AP

Sudbina menadžera Totenhema Antonia Kontea na klupi kluba iz Londona je neizvesna. Naime, 53-godišnji italijanski trener zatražio je od čelnika londonskog fudbalskog kluba da odlože pregovore o produženju ugovora za kraj sezone.

Konte želi da se fokusira na sadašnjost, prenosi poznati italijanski novinar Đanluka di Marcio.

Konte ima ugovor sa Totenhemom do 30. juna ove godine. Rukovodstvo londonskog kluba je italijanskom stručnjaku već ponudilo produženje ugovora, ali je on zatražio da pregovori budu obavljeni na kraju sezone.

- Konte je na ovaj način samo pojačao informacije da će na kraju sezone da se vrati u Italiju. Konte je u poslednjih nekoliko meseci izgubio tri bliska prijatelja - Đan Pjera Ventronea, Sinišu Mihajlovića i Đanluku Vijalija.

Ovo ga je nateralo da razmisli o svom životu i njegovim pravim vrednostima - naveo je Di Marcio, koji tvrdi da bi Konte na kraju sezone mogao da se vrati u Italiju da bi bio bliži porodici.

Konte je preuzeo Totenhem u novembru 2021. godine. Pre toga, vodio je brojne klubove u domovini, kao što su Inter, Juventus, Bari, Atalantu... Bio je i selektor Italije.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike