Milojević kritikuje posle Kopera: Premalo golova dajemo, te stvari nam se ponavljaju!

21.01.2023

16:56

0

Autor: A. Š.

Trener Crvene zvezde otkrio i kada će Delije moći premijerno da vide pojačanje iz Rivera Aleksa Viga

Milojević kritikuje posle Kopera: Premalo golova dajemo, te stvari nam se ponavljaju!
Miloš Milojević - Copyright MN Press

Treću pobedu, iz isto toliko odigranih utakmica u dosadašnjem toku priprema u Turskoj, ostvarili su fudbaleri Crvene zvezde.

Izabranici Miloš Milojevića večeras su savladali slovenački Koper (1:0), a strateg srpskog šampiona posle duela je malo i iskritikovao svoje igrače u izjavi za TV Arena sport.

- Oni su organizovana ekipa, kao što sam i rekao, imaju jako dobre radne navike, to ponavljaju. Mislim da smo morali bolje da iskoristimo neke situacije, da smo iskoristili bar jednu bila bi totalno drugačija, odnosno mirnija utakmica. Međutim, to su neke stvari koje nam se ponavljaju, premalo golova dajemo, nismo efikasni i to je nešto na čemu moramo još da radimo. 

Jedan od razloga za manjak efikasnosti verovatno je bilo i odsustvo iskusnog centarfora Aleksandra Pešića sa subotnje utakmice.

- On je kvalitetan igrač koji bi možda ulazio u bolje situacije i verovatno bio bolji u završnici, ali mislim da koncentracija i fokus kod svih ostalih mora biti na većem nivou, jer je zadnja trećina upravo to, fokus, koncentracija i odlučnost.

Crveno-beli su pre meča predstavili pojačanje iz Rivera Aleksa Viga, a Milojević je otkrio i kada bi Zvezdini navijači mogli premijerno da ga vide na terenu.

- Nadam se da će sledeće nedelje biti spreman za bar jednu od dve utakmice, sa Ludogorecom i Austrijom – kazao je Miloš Milojević.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike