Lepa Srpkinja na putu da postane fudbalski superagent! Novi Elenin veliki posao u Španiji i najava iznenađenja na srpskom tržištu

18.01.2023

12:55

0

Elena Avramović, Srpkinja iz Monte Karla, sve uspešnija u menadžerskom svetu

Lepa Srpkinja na putu da postane fudbalski superagent! Novi Elenin veliki posao u Španiji i najava iznenađenja na srpskom tržištu
Dijabi i Elena Avramović - Copyright Instagram

- Pregovarali smo četiri meseca, nije bio jednostavno dogovoriti ovo produženje ugovora, ali na kraju smo svi bili zadovoljni ovim dogovorom - kaže za 24sedam Elena Avramović, poznata srpska menadžerka iz Monte Karla posle potpisivanja produženja ugovora Gvinejca Muktara Dijakabija, što je juče bila vest dana u Valensiji i španskom fudbalu.

Elena u muškom svetu kao što je fudbal sve smelije korača. Pretprošle godine je zajedno sa svojim mentorom Vadimom Vasiljevim, bivšim direktorom Monaka, dogovorila transfer Serža Orijea iz Totenhema u Viljareal u poslednjim trenucima letnjeg prelaznog roka, da bi pre pola godine zaključila supertransfer Tangija Nijanzua iz Bajerna u Sevilju. 

 

 

- Imam dosta razloga da budem ponosna. Radim naporno, ali vidi se napredak. Želja mi je da nastavim ovim tempom i da iskoristim Vadimovo iskustvo i znanje da bih išla dalje u ovom poslu. Zasad mi je pažnja usmerena ka španskom tržištu, tako je trenutno, ko zna šta će biti dalje.

 

 

"Dalje" bi mogao da bude iskorak i ka srpskom tržištu:

- Moguće je jedno iznenađenje za leto! Ne bih da ga otkrivam, jer još je sve u fazi početnih razgovora - zaključila je Elena Avramović.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike