Partizan ostaje bez najvećeg talenta? Crno-beli bi ponovo mogli da prodaju igrača u Fiorentinu

17.01.2023

10:15

0

Autor: P.K.

Nije se još ustalio u prvom timu, a već bi mogao da ode?

Partizan ostaje bez najvećeg talenta? Crno-beli bi ponovo mogli da prodaju igrača u Fiorentinu
Samed Baždar - Copyright MN Press

Partizan već godinama i godinama prodaje igrače u Fiorentinu, a tim iz grada u kome je rođena renesansa sprema se izgleda da ponovo pazari u Humskoj.

Posle Stevana Jovetića, Adema Ljajića, Matije Nastasića, Nikole "Blekija" Milenkovića, Nikole Gulana i Dušana Vlahovića, Fiorentina je sada naciljala najveću nadu Partizana – Sameda Baždara!

Ovu vest preneo je inače dobro obavešteni Skaj sport Italija, navodeći i da Hofenhajm juri napadača koji za dve nedelje puni 19 godina.

Ko ga još traži, da li je vreme za prodaju

To je sve što imamo od informacija, ne pominje se bilo kakva suma, ali s obzirom na istorijat transfera dva kluba, može se zaključiti da ne bi trebalo da bude problema kada je u pitanju dogovor o ceni.

Sa druge strane, Baždar se još nije nametnuo u prvom timu i pitanje je kakvi su planovi Partizana kada je on u pitanju.

Mladi Novopazarac je odigrao 16 mečeva i postigao četiri gola do sada, ali se još nije pronašla njegova tačna pozicija u napadu. Doduše, za centralnog napadača ne može da konkuriše pored Rikarda Gomeša, koji je najbolji strelac tima, ali se nameće na mestu drugog.

Od ranije je poznato da se i Fenerbahče raspitivao za Baždara, tako se lako može pretpostaviti da će on u ovom prelaznom roku napustiti Partizan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike