BBC žrtva brutalne šale! Geri Lineker je crveneo, nije znao šta se dešava – uzdasi su odzvanjali u TV programu! (VIDEO)

17.01.2023

22:54

0

Autor: A. Š.

Nikome u studiju nije bilo nimalo prijatno uoči početka meča Liverpula i Vulverhemptona

BBC žrtva brutalne šale! Geri Lineker je crveneo, nije znao šta se dešava – uzdasi su odzvanjali u TV programu! (VIDEO)
Gari Lineker - Copyright Printscreen/Twitter/buildmygsllows

Liverpul je večeras uspeo da izbegne iznenađenje u FA Kupu, ali osim rezultata kojim su Redsi trijumfovali protiv Vulverhemptona (1:0) u ponovljenoj utakmici 3. runde takmičenja (prvi meč završen bez pobednika 2:2), sve ostalo završilo je u potpunoj senci skandala ugledne „BBC“ televizije.

Jedan od najuticajnijih i najcenjenijih ostrvskih medija bio je žrtva brutalne šale, koja se sasvim sigurno nije dopala nikome iz rukovodećih struktura televizije.

Prvi na udaru našao se Gari Lineker. Legendarni engleski napadač, koji poslednjih godina radi kao stručni analitičar i voditelj, u jednom trenutku bio je vidno iznenađen kada je u pozadini svog govora čuo seksi uzdahe.

Lineker je veoma neprijatnu situaciju izgurao sa osmehom, ali kako se neprimerena buka nastavila urednici programa bili su primorani čak i da prekinu intervju sa menadžerom Liverpula Jirgenom Klopom.

Na kraju, ispostavilo se da je jedan od britanskih Jutjub „prankera“ izveo celu podvalu kako bi napravio zadržaj za svoj kanal. On je, ubrzo pošto je cela zavrzlama otišla u etar, preuzeo odgovornost za taj događaj putem Tvitera, a sve je ubrzo potvrdio i sam Lineker koji je na svom profilu objavio sliku mobilnog telefona uz opis da su ga pronašli zalepljenog na poleđini seta.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike