Dali milione za njega, nedavno okončao karijeru zbog zdravlja, a onda se samo srušio! Bivši fudbaler u bolnici nakon srčanog udara!

16.01.2023

10:09

0

Autor: A. S.

Iz Brajtona zahvaljuju svima na podršci, ali drugih informacija nema

Dali milione za njega, nedavno okončao karijeru zbog zdravlja, a onda se samo srušio! Bivši fudbaler u bolnici nakon srčanog udara!
Enok Muepu - Copyright profimedia

Doskorašnji fudbaler Brajtona, Enok Muepu, hitno je hospitalizovan u rodnoj Zambiji.

25-godišnji bivši fudbaler, nedavno je ostavio sport, nakon što mu je ustanovljen visok rizik od srčanog zastoja, a po odlasku iz Brajtona i povratka u domovinu, doživeo je nesreću i to prilikom vožnje.

On je naime doživeo srčani udar i to tokom vožnje. Srećom, uspeo je da zaustavio auto na parkingu, a nakon što je izašao, srušio se na zemlju, pa su prolaznici odmah alarmirali hitnu pomoć.

- Enok Muepu se oseća loše i trenutno je u bolnici u Zambiji gde sprovode testiranja na njemu iz predostrožnosti. Naš medicinski tim je u komunikaciji sa bolnicom i stojimo im na raspolaganju. Zahvaljujemo se svima koji su slali poruke podrške i ljubavi Enoku - saopštili su iz Brajtona.

Inače, Muepu je važio za jednog od talentovanijih afričkih fudbalera, a u Premijer ligu je stigao iz Salcburga za 20 miliona evra, ali je igračku karijeru morao da završi. U fudbalu je ostao kao trener i to u mlađim kategorijama Brajtona.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike