Neviđeni skandal u Premijer ligi: Navijač udario fudbalera Arsenala, svemu prethodila rasprava sa brazilskom zvezdom! (VIDEO)

15.01.2023

22:17

0

Autor: A. S.

Sramotne scene iz najbolje lige na svetu brzinom svetlosti obišle su planetu

Neviđeni skandal u Premijer ligi: Navijač udario fudbalera Arsenala, svemu prethodila rasprava sa brazilskom zvezdom! (VIDEO)
Sukob na utakmici Arsenala i Totenhema - Copyright Tanjug/AP Photo/Frank Augstein

Fudbaleri Arsenala trijumfovali su večeras u derbi meču severnog Londona nad ekipom Totenhema sa 2:0, ali je utakmicu 20. kola Premijer lige obeležio neviđeni skandal.

Arsenal je autogolom Uga Lorisa i pogotkom Martina Odegarda stekao osam bodova prednosti nad prvim pratiocem na tabeli. Međutim, nakon meča niko nije govorio o fudbalu i razlici na tabeli.

Naime, posle meča, golman Arsenala Eron Ramsdejl je ušao u sukob sa brazilskom zvezdom iz Totenhema, Rišarlisonom, a zatim se u čitavu situaciju umešao i jedan navijač gostujućeg tima.

Nažalost, nije ostalo na verbalnom sukobu, već je navijač udario golmana nogom.

 

 

- Navijač Totenhema vređao me je u drugom poluvremenu, a ja sam uzvratio. Nekoliko ljudi kojima sam to uradio me je lepo pozdravilo, a onda je jedan navijač skočio i udario me malo po leđima. Ovo je sramota, jer je to samo fudbal, to je igra - rekao je Remsdejl posle incidenta.

 

Пласман обезедио Sofascore

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike