Važna vest za Partizan stigla iz UEFA! Dvomeč sa Šerifom biće mnogo drugačiji!

12.01.2023

17:32

0

Autor: D. N.

Evropska fudbalska unija najavila veliku promenu

Važna vest za Partizan stigla iz UEFA! Dvomeč sa Šerifom biće mnogo drugačiji!
Fudbaleri Partizana - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana će u februaru protiv Šerifa odigrati dvomeč 1/16 finala Lige konferencija, a tokom dana je stigla i prilično važna vest.

Iz Evropske fudbalske unije (UEFA) stigla je potvrda da će VAR biti primenjen na svim utakmicama nokaut faze Lige konferencija počevši od mečeva plej-ofa, odnosno šesnaestine finala ovog takmičenja.

- Po prvi put u istoriji, VAR će biti korišćen u eliminacionim fazama Lige konferencija do samog finala. Plej-of mečevi Lige konferencija biće odigrani 16. i 23. februara - navedeno je na sajtu UEFA čiji će predsednik Aleksndar Čeferin gostovati u Beogradu.

Inače, crno-beli su doputovali u Tursku gde će nastaviti pripreme za nastavak sezone u Superligi i Ligi konferencija. Ekipa Gordana Petrića će sutra, od 11 časova odraditi prvi trening u Beleku.

Plan je da se ostane do 28. januara, a u Turskoj će odigrati šest kontrolnih utakmica. Za 15. januar zakazan je duel sa Univerzitateom iz Krajove, a četiri dana kasnije sastaće se sa Akmahtom.

Partizan će 23. januara odigrati pre podne duel sa ekipom TSC-a, a posle podne rival crno-belima će biti Austrija iz Beča. Partizan će 27. januara pre podne igrati sa Horsensom, a popodne sa CSKA iz Moskve.

"Parni valjak" će u 20. kolu Superlige igrati 4. februara protiv Napretka u Kruševcu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike