Rus otkriva: Izraelci jedva čekali da Ivić ode iz Makabija

08.01.2023

19:54

0

Autor: D. P.

Menadžer Brazilca Leonarda, Dmitrij Seljuk poznat je po jako lošem odnosu prema srpskim fudbalerima, trenerima i klubovima

Rus otkriva: Izraelci jedva čekali da Ivić ode iz Makabija
Vladimir Ivić - Copyright Printscreen / Youtube

Ruski menadžer Dmitrij Seljuk tvrdi da su u Makabiju jedva čekali da klub napusti Vladimir Ivić, iako se njegov transfer u Krasnodar nikad ne bi dogodio da su Izraelci imali mogućnost da ga zaustave.

Seljuk koji je vodio Sedrika Goguu i Leonarda dok su oni igrali za Partizan, u prošlosti se isticao negativnim komentarima na račun srpskih igrača i klupskih funkcionera, a sada je "iz prve ruke" pričao i o Iviću:

- Bilo mu je teško da komunicira sa ljudima, to se odrazilo na njegovu povezanost sa igračima. Makabi Tel Aviv je srećan što je otišao - rekao je Seljuk za "sovsport".

- Dogodio mu se slučaj sličan onom koji mu se dogodio u Votfordu. Klub se od njega oprostio bez žaljenja.

Ivić je dobio dva miliona evra platu po sezoni, dok je Makabi isplaćen sa 500.000 evra kao obeštećenje. Seljuk, naravno, smatra da Krasnodar daje previše Srbinu:

- Plata koju mu daju je prevelika za trenera. Da vidimo šta će se desiti. Moramo da sačekamo pet utakmica da bismo stekli mišljenje o njegovom radu.

Seljuk je loše pričao i o Marku Nikoliću dok je sedeo na klupi Lokomotive, takođe, nije birao reči o srpskom fudbalu kada se pojavila mogućnost da Artjom Dzjuba potpiše ugovor sa Crvenom zvezedom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike