Srbin morao da dobije crveni karton! Ni otac ga ne bi poštedeo za onakav start (FOTO, VIDEO)

04.09.2022

08:58

0

Autor: 24sedam

Đorđe Jovanović preterao u svojoj defanzivnoj akciji

Srbin morao da dobije crveni karton! Ni otac ga ne bi poštedeo za onakav start (FOTO, VIDEO)
jovanović4 - Copyright Printscreen/YouTube

Srpski reprezentativac Đorđe Jovanović isključen je u meču 6. kola izraelskog prvenstva zbog pregrubog starta na protivniku u trenutku kada je njegov Makabi iz Tel Aviva vodio sa 2:0 protiv Hapoel Ironi Kirjat Šmone.

Jovanović je posle pogrešnog dodavanja požurio da ispravi svoju grešku, pa je pogibeljno startovao na rivala koji je ispucavao loptu što dalje od svog kaznenog prostora. Odmah se videlo da je bio svestan napravljenog problema, ali je sudija za start iza leđa izvadio samo žuti karton.

Zbog toga se oglasila VAR soba tražeći od glavnog arbitra da još jednom pogleda sporni momenat i proceni da li je mogao i strože da kazni srpskog golgetera. U ponovljenom snimku nije video nijednu dilemu, pa je Jovanović morao da napusti igru u 80. minutu. Do kraja meča Makabi je primio jedan gol, ali ga je i postigao pa se meč okončao rezultatom 3:1.

Tim našeg trenera Vladimira Ivića ima tri pobede i gol razliku od 14:1. Jovanović je postigao po tri gola u prvenstvu i kvalifikacijama za Ligu konferencija. U ovoj sezoni društvo u napadu mu pravi izraelski reprezentativac Eran Zahavi, koji je posle dugog igranja kod Piksija u Gvangdžou R&F i PSV Ajndhovenu došao ovog leta kući.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike