Bek Bajerna ima srčanih problema: Na Mundijalu rekli - neodređena bolest, on igrao protiv Francuza, pa do daljnjeg van terena!

06.01.2023

13:16

0

A zapravo je sve krenulo od koronavirusa

Bek Bajerna ima srčanih problema: Na Mundijalu rekli - neodređena bolest, on igrao protiv Francuza,  pa do daljnjeg van terena!
Nusair Mazraui i Usman Dembele - Copyright Profimedia

Fudbalski klub Bajern iz Minhena saopštio je da je bek Nusair Mazraui tokom Svetskog prevnstva u Kataru, na kome je nastupao za tim Maroka, bio pozitivan na koronavirus, ali da su mu nakon toga otkriveni i srčani problemi.

Bavarci su odličili da Mazrauija ostave kod kuće, dok ostatak tima vreme provodi na pripremama u Kataru za nastavak sezone u Bundesligi, koji je zakazan za 20. januar, što je izazvalo dodatnu sumnju.

Danas su odlučili iz kluba, da na zvaničnim društvenim mrežama obelodane pravo stanje igrače, pa je tako navedeno da ima proces upale.

 

 

Klub je istakao da je fudbaler bio pozitivan na koronavirus početkom decembra i da je iz tog razloga propustio utakmicu sa Portugalom u četvrtfinalu, dok se tada govorilo da je reč o "neodređenoj bolesti".

Interesantno, ali je Mazraui nastupio u polufinalu sa Francuskom, a Bajern je otkrio da je na pregledima ustanovljeno da ima "blago zapaljenje" i da "za sada nije dostupan za utakmice".

Navodno je reč o upali koja nastupa kao komplikacija infekcije koronavirusom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike