Kolubara se rastala sa svojim detetom! Sledeća stanica je na jugu Srbije

06.01.2023

05:52

0

Autor: 24sedam

Posle godinu i po saradnje došlo je vreme za promenu sredine

Kolubara se rastala sa svojim detetom! Sledeća stanica je na jugu Srbije
Stefan Marjanović - Copyright MN Press

Na transferima u Superligi Srbije se već uveliko radi. Jedan je i Stefana Marjanovića, koji je napustio Kolubaru i potpisao za Radnički iz Niša.

- Stefan Marjanović posle godinu i po dana provedenih u dresu FK Kolubara dalju karijeru nastaviće u superligaškoj ekipi Radničkog iz Niša.

Na transferima u Superligi Srbije se već uveliko radi. Jedan je i Stefana Marjanovića, koji je napustio Kolubaru i potpisao za Radnički iz Niša. - Stefan Marjanović posle godinu i po dana provedenih u dresu FK Kolubara dalju karijeru nastaviće u superligaškoj ekipi Radničkog iz Niša. Uprava kluba, stručni štab i navijači zeleno - crnih zahvaljuju se Stefanu na partijama pruženim u dresu Kolubare i žele mu puno uspeha i sreće u nastavku karijere. Stefan je rođeni Lazarevčanin i dete našeg kluba, kome će vrata FK Kolubare uvek biti otvorena. Srećno Stefane - napisali su Lazarevčani na Instagramu.

Uprava kluba, stručni štab i navijači zeleno-crnih zahvaljuju se Stefanu na partijama pruženim u dresu Kolubare i žele mu puno uspeha i sreće u nastavku karijere.

Stefan je rođeni Lazarevčanin i dete našeg kluba, kome će vrata FK Kolubare uvek biti otvorena.

Srećno Stefane - napisali su Lazarevčani na Instagramu.

Kolubara je trenutno na devetom mestu sa 20 bodova iz 19 utakmica, dok su Nišlije na 13. poziciji sa 17 bodova iz takođe 19 mečeva.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike