Lalatović i Joksimović prozvali! Imenjaci iz Niša i Kragujevca počeli pripreme

18.12.2022

16:21

0

Autor: 24sedam

Šefovi stručnih štabova nisu mogli da računaju na sve igrače

Lalatović i Joksimović prozvali! Imenjaci iz Niša i Kragujevca počeli pripreme
Nenad Lalatović - Copyright FK Crvena zvezda

Pripreme za nastavak sezone u Superligi danas su počeli Radnički iz Niša, kao i Radnički 1923.

Šef stručnog štaba Nišlija, Nenad Lalatović okupio je ekipu, a na prvom treningu nije bilo Nikole Stajića, Nikole Aksentijevića, Branislava Tomića, Lazara Đorđevića i Rioheija Mićibućija. Jedino novo lice je Boris Varga,  nekadašnji fudbaler TSC-a i još nekoliko domaćih klubova, koji se posle šest meseci provedenih u Pjuniku vratio u Srbiju.

Nikola Štulić bi trebalo da napusti Radnički, a posle duge pauze za rad je spreman u Miljan Škrbić. Inače, Lalatović je najavio da želi pojačanja za svaku liniju u timu.

Ekipa će biti u Nišu do 12. januara, a za sada su poznata četiri rivala na pripremama u Antaliji. To su Jagelonija, Zira, Bohemijans i Krila Sovjetov.

Sa pripremama su počeli i Kragujevčani.

Osim opravdano odsutnih Dejana Ponjevića i Stefana Čolovića, kao i brazilskog, internacionalca Evandra da Silve, koji je dobio nešto duži odmor, svi ostali igrači odazvali su se prvoj prozivci šefa stručnog štaba Dejana Joksimovića.

Prisutne igrače je u ime kluba pozdravio sportski direktor kluba Slavko Perović, poželevši im dobro zdravlje i puno uspeha u nastavku sezone. Potom  je šef stručnog štaba Dejan Joksimović upoznao igrače sa planom i programom priprema. "Crveni" će uvodni deo priprema odraditi u Kragujevcu, gde će i odigrati prve dve kontrolne utakmice, sa Kolubarom (4. januar) i lučanskom Mladošću (11. januar).

 

 

Za 14. januar predviđen je odlazak u Antaliju, gde ekipu očekuju tri jake provere, sa mađarskim Kišvardijem, ruskim Jenisejom, i Kajsarom iz Kazahstana.

Povratak iz Antalije planiran je za 25. januar, a već za 28. januar zakazana je generalna proba protiv Radnika iz Surdulice.

 

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike