Murinjova hladna osveta Mančesteru: "Old Traford" će se dugo crveneti od sramote

04.10.2020

18:34 >> 18:51

0

Autor: Adam Štulić

Totenhem kao gost pregazio Junajted

Murinjova hladna osveta Mančesteru: "Old Traford" će se dugo crveneti od sramote
Copyright Tanjug/Alex Livesey/Pool via AP

Žoze Murinjo “zabio je nož u srce” navijačima Mančester junajteda u nedelju uveče. “Posebni” se vratio na “Old Traford” kao menadžer Totenhema i sa kultnog stadionu odneo pobedu koja će se decenijama prepričavati u severnom Londonu. Mančester junajted – Totenhem 1:6.

“Teatar snova” je doživeo noćnu moru u 4. kolu Premijer lige, iako je počelo bajkovito. U drugom minutu meča “đavoli” su poveli golom Bruna Fernandeša iz penala, ali je bajka veoma brzo postala košmar za igrače Ole Gunara Solskjera, s obzirom da su posle samo pet minuta bili u zaostatku. U 4. minutu izjednačenje Totenhemu je doneo Ndombele, da bi tri minuta kasnije Son napravio potpuni preokret.

Sve je za Junajted postalo još gore kada je u 28. minutu direktan crveni karton dobio Marsijal, a brojčanu prednost na terenu gosti su maksimalno iskoristili već do odlaska na veliki odmor, pošto su Kejn u 30. i Son u 37. minutu doneli “pevcima” velikih 4:1.

Pokušao je norveški srtučnjak na klupi Mančestera dvostrukom izmenom na početku drugog poluvremena nešto da promeni. Matića i Bruna Fernandeša zamenili su Mektominej i Fred, ali posrnulom velikanu na ovom meču nije bilo spasa, pošto su Orije u 51. i Kejn u 79. minutu iz penala krunisali jednu od najvećih pobeda u istoriji Totenhema.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike