Stanković pitanja o transferima adresirao na klub

04.10.2020

19:40

0

Autor: 24sedam

Trener Crvene zvezde upitan o potencijalnim pojačanjima

Stanković pitanja o transferima adresirao na klub
Copyright MN Press

Crvena zvezda je u Ligi Evrope, a prelazni rok traje do ponedeljka u ponoć. Dakle, još ceo jedan dan imaju crveno-beli da eventualno pojačaju igrački kadar.

Da li će tako i biti, trener Dejan Stanković nije želeo da otkriva.

– Zadovoljan sam ovim što imamo, samo o tome mislim. Za sada je OK. To je pitanje za klub. Ako bude – dobro, ako ne bude – isto dobro – rekao je strateg crveno-belih posle utakmice sa Napretkom, a prenosi Mozzart Sport.

Nije pomoglo konkretno pitanje o prodaji Dušana Jovančića.

– Ne znam, to je pitanje za klub. Ne znam i da li je Jovančić 100 odsto otišao… Imamo i mlade igrače, koji nadolaze. Kao Strahinju Erakovića, jako sam zadovoljan njegovom glavom, karakterom. Radimo sa ovim što imamo i to je meni dobro. OK sam sa tim.

Pobeda protiv Napretka bila je maksimalna 10. za crveno-bele u Superligi ove sezone. Posle pauze zbog termina za reprezentacije na redu je “večiti derbi” s Partizanom koji već zaostaje osam bodova.

– Mi iz utakmice u utakmicu gledamo sebe, ako nam dođe poklon to moramo da iskoristimo. Ništa ne bi od toga bilo da mi nismo odigrali dobro. Fina utakmica, bilo je važno da se izigraju i da pobedimo. Završili smo drugi ciklus bez poraza. Moglo je to i bolje, ali smo zaslužili odmor. Posle toga nas čeka pakleni ritam, jer nas čeka po osam utakmica mesečno. Moraćemo dobro da budemo našpanovani. Svi će morati da daju doprinos – istakao je Stanković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike