Bivši kapiten Partizana poželeo Kristijanu specijalnu dobrodošlicu u Saudijsku Arabiju! (FOTO)

31.12.2022

19:18

0

Autor: A. Š.

Vladimir Stojković imao je poruku za portugalskog superstara

Bivši kapiten Partizana poželeo Kristijanu specijalnu dobrodošlicu u Saudijsku Arabiju! (FOTO)
Vladimir Stojković i Kristijano Ronaldo - Copyright Profimedia

Pretposlednjeg dana 2022. godine odjeknula je jedna od najvećih transfer bombi u modernoj fudbalskoj istoriji. Kristijano Ronaldo rešio je da se oprosti od najveće evropske scene i karijeru privede kraju u Saudijskoj Arabiji.

Da li će ovaj potez portugalskog superstara u budućnosti moći da se gleda kao pandan nekadašnjim odlascima najvećih svetskih fudbalera na zalascima karijere u SAD pokazaće vreme, a do tad navijači Al Nasra imaće priliku da uživaju u majstorijama jednog od najboljih igrača svih vremena.

Dolasku Kristijana u Saudijsku Arabiju obradovao se i Vladimir Stojković. Srpski čuvar mreže i nekadašnji kapiten Partizana, na društvenim mnrežama pozdravio je Ronaldov dolazak u ligu u kojoj on već nekoliko godina potvrđuje zvanje jednog od najboljih golmana poniklih na srpskim terenima.

- Dobrodošao najbolji. Biće zadovoljstvo igrati protiv tebe - napisao je Stojković uz sliku jednog od duela protiv Portugalca iz vremena kada je on nosio dres Mančester junajteda, a nekadašnji reprezentativac Srbije branio gol Sportinga.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike