Ćerke Siniše Mihajlovića neutešne na očevoj sahrani: I njegovi zetovi su fudbaleri, jedna mu je podarila i unuku (FOTO/VIDEO)

19.12.2022

12:49

0

Viktorija i Virdžinija Mihajlović dostojanstveno se drže uz majku na poslednjem ispraćaju slavnog i uvaženog sportiste

Ćerke Siniše Mihajlovića neutešne na očevoj sahrani: I njegovi zetovi su fudbaleri, jedna mu je podarila i unuku (FOTO/VIDEO)
Siniša Mihajlović sa ćerkama Viktorijom i Virdžinijom - Copyright Youtube printscreen/L'Isola dei Famosi - La sorpresa di Siniša Mihajlović

Odlazak velike legende sporta Siniše Mihajlovića zatekao je ceo region, a ispraćaj na večni počinak počeo je danas u 11 časova u baziliki "Santa Maria degli Angeli e dei Martiri" u Rimu.

Od Mihe su se pre sahrane na društvenim mrežama oprostile emotivnim rečima njegove ćerke, Viktorija i Virdžinija koje su se danas našle u prvim redovima ožalošćenih, prateći sve vreme kovčeg. Sva Sinišina deca sve vreme su stajali uz majku Arijanu i baku Viktoriju, dostojanstveno i s tugom na licu.

Ćerke izabrale fudbalere 

Ćerke Viktorija i Virdžinija nisu krenule putem sporta kao njihov otac, ali su zato izabrale momke koji su i te kako uspešni u svetu fudbala.  

Starija Viktorija u vezi je sa igračem „Torina“ Pjetrom Pelegrijem. On je tri godine mlađi od nje i jedna je od najvećih mladih nada italijanskog fudbala. Rođen je u Đenovi, prve uspehe postigao je u „Monaku“, a u junu je potpisao za klub iz Torina.

Ako je suditi po fotografijama koje je Viktorija objavljivala na Instagramu, njih dvoje su u vezi od jeseni 2021. 

Instagram printscreen/vickymiha
Vikorija Mihajlovć sa dečkom Pjetrom Pelegarijem

Mihina mlađa ćerka Virdžinija već više od pet godina je zajedno sa Alesandrom Volijačom, defanzivcem „Đenove“. Verili su se 2020, a prošlog leta dobili su ćerku Violante.

Instagram printscreen/virgimih
Virdžinija Mihajlovć sa dečkom Alesandrom Volijačom

Alesandro se od prvog dana svideo Siniši, štaviše, slavni fudbaler bio je toliko oduševljen ćerkinim izborom da ga je prihvatio kao rođenog sina.

Fudbaler se oprostio od Mihe „pismom“ u kom je napisao: „Ponosan sam što sam tvoj usvojeni sin“...

Podsetimo, Sinia Mihajlović umro je u petak, 16. decembra posle duge borbe sa leukemijom. Od njega se oprošta ceo svet, a najpre njegova Crvena Zvezda koja je ostavila dres broj 11 preko kovčega.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike