Medicinska sestra iz Srbije bila uz Sinišu Mihajlovića do poslednjeg dana: Poklonila mu je nešto što je njemu veoma značilo

19.12.2022

10:36

0

Irena je sve najbolje rekla o njemu i njegovoj porodici

Medicinska sestra iz Srbije bila uz Sinišu Mihajlovića do poslednjeg dana: Poklonila mu je nešto što je njemu veoma značilo
Siniša Mihajlović - Copyright Profimedia

Današnji dan najtužniji je za sportski svet, a i šire zbog poslednjeg oproštaja povodom smrti Siniše Mihajlovića. 

Ekipa 24sedam nalazi se u Rimu, gde se upravo održava sahrana vrsnom fudbaleru i čoveku, od koga se oprašta veliki broj Italijana, ali i Srba koji su došli da mu upute poslednje zbogom, pa čak i oni iz regiona.

Mnogo toga pisalo se o poslednjim danima fudbalera koji je ležao u rimskoj bolnici "Paideja", bolujući poslednje tri godine od leukemije, a medicinska sestra Irena, inače Srpkinja, otkrila je šta je učinila za njega.

Kako je porodica Mihajlović slavila slavu Sveti Nikola, Irena mu je dala poklon.

- Od kada je smešten u bolnicu bila sam uz njega, uz negu i poštovanje stavila sam pored njega ikonu Svetog Nikole. Bila sam uz njega i njegovu divnu porodicu do kraja - rekla je medicinska sestra za Novosti.

24sedam/Goran Sivački
Dejan Stanković sa suprugom

 

Inače, u Rimu na kovčeg sa telom Mihajlovića delegacija Crvene zvezde položila je dres sa brojem 11. Na sahrani se nalazi veliki broj Sinišinih kolega, prijatelja i sportista, a jedna od najpotresnijih scena je kada se ispred bazilike u italijanskoj prestonici pojavio njegov prijatelj i kum Dejan Stanković sa suprugom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike